Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Valentijn vier je met Douglas. Profiteer van ronde prijzen op ALLES! 💘

FaceTite Essential (draadloos)
Gezichtsverzorgingsset

1 pieces
Adviesprijs€ 285,00
€ 225,00
Je bespaart 21%
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
Art-Nr.308269

Rimpelvermindering & huidverstrakking (+ 2 extra’s)
Op zoek naar de meest essentiële producten voor een anti-verouderingsbehandeling? Ontdek Silk’n FaceTite Essential! Dit anti-ageing apparaat vermindert rimpels en kraaienpootjes, herstelt collageen- en elastinevezels en lift de gezichtscontouren, zonder chirurgische ingrepen. Het resultaat? Een strakker en jonger uitziende, stralende huid. Dankzij de draadloze functie kunt u de FaceTite Essential gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Dit pakket bevat tevens het geconcentreerde Silk’n Hyaluronic Serum dat je helpt om een onmiddellijk strakker resultaat te verkrijgen.

 

  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes, herstelt collageen- en elastinevezels
  • Bouwt volume op, verstrakt de huid en lift de gezichtscontouren
  • Verstevigt de diepere huidlagen en verbetert de huidstructuur en -elasticiteit
  • Vervaagt oppervlakkige zonne- en ouderdomsvlekken
  • Draadloos voor meer bewegingsvrijheid

 

Draadloos gebruik

Geen gedoe meer met kabels en adapters tijdens uw behandeling? Dat kan nu met de Silk’n FaceTite Essential! De draadloze functie biedt je veel meer bewegingsvrijheid. Hierdoor ben je niet gebonden aan één vaste plek en kun je waar en wanneer je maar wilt je gezicht behandelen. Doe dit voor de TV, in bed, of misschien terwijl je aan het relaxen bent in de tuin.

Huidverjonging met HT™-technologie
Om een huidverjongingsresultaat te bereiken maakt Silk’n FaceTite Essential gebruik van HT™-technologie (Home Tightening). In tegenstelling tot andere anti-ageing apparaten, heeft FaceTite Essential niet één, maar combineert het drie (!) energiebronnen voor meer efficiëntie: Bipolaire RF (radiofrequentie) energie, LED-licht energie en IR (infrarood) warmte-energie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de collageen- en elastinevezels in de huid zich samentrekken en worden gereconstrueerd. Hierdoor herstelt de huid zich van binnenuit.

Klinisch bewezen

De effectiviteit van HT™-technologie is onderzocht in diverse klinische studies. Bij een blinde onafhankelijke beoordeling, voor en 1 maand na 20 tweewekelijkse sessies, toonden de resultaten aan dat 96% van de deelnemers zichtbaar minder rimpels had, zonder nadelige bijwerkingen.

Veilig

Silk’n FaceTite is grondig getest en de conclusie is dat het veilig is voor thuisgebruik voor zowel vrouwen als mannen. Het is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren, inclusief de donkere huidskleuren. Het kan veilig gebruikt worden op het hele gezicht en de hals, dus ook op de rimpels op het voorhoofd (fronsrimpel), kraaienpootjes en rimpels onder de ogen (met uitzondering van de oogleden). Bovendien is er geen herstelperiode en je kunt direct door met je dagelijkse activiteiten. Tevens is zonnebaden geen probleem. Wel wordt aangeraden om je huid in te smeren met een crème met SPF in verband met het algemene verouderende effect van de zonnestralen.

 

Silk’n Hyaluronic Serum voor een direct anti-verouderingsresultaat

Hyaluronzuur is van nature een bouwsteen van onze huid. Naarmate we ouder worden maakt onze huid hier steeds minder van aan, met als resultaat fijne lijntjes, rimpels en een minder elastische huid. Hyaluronzuur is daarom een van de belangrijkste ingrediënten van ons Silk’n Hyaluronic Serum. Het hydraterende effect van hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpels en lijntjes minder diep worden en het stimuleert de aanmaak van collageen.

Dit effect wordt aanzienlijk versterkt in combinatie met de warmte die door de FaceTite wordt geproduceerd. Dit effect is zelfs zo krachtig, dat je huid er na de behandeling onmiddellijk jonger, gladder en steviger uitziet. Een onderzoek wees uit dat rimpels met 66%, macroporiën met 50% en de huidtextuur met 44% meer waren verbeterd ten opzichte van de resultaten van de FaceTite zonder Silk’n Hyaluronic Serum.

Je kunt het serum op drie manieren gebruiken: op dagelijkse basis, tijdens de behandeling met FaceTite voor een direct verjongend effect, of na de behandeling voor een intensief gehydrateerde en stralende huid.

 

 

 

1 pieces


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.