Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Voorjaarsvoordeel: het gehele assortiment SUPER scherp geprijsd! 🌼

Source Joyeuse N°3
Parfum

70 ml
€ 120,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.536228
Hayari is een Parijs modehuis wiens savoir-faire over de hele wereld bekend staat. Hayari ontwerpt de meest chique en elegante bruids- en avondjurken, alles op maat gemaakt. Het assortiment van Hayari is afgelopen jaren uitgebreid met sieraden, accessoires, handtassen én prachtige, fancy parfums.

Net als de vrouwen achter de inspiratie zijn de subtiele, elegante en sensuele parfums van Hayari gebaseerd op passie, verleiding en mysterie. Of ze nu bloemig, houtachtig of oosters zijn – alle parfums zijn het resultaat van zeldzame essenties die samenkomen in de puurste Franse parfumtradities. Een prachtige combinatie van unieke geurnoten, waardoor er voor iedereen een nieuwe signature scent bij zit!

In de zoektocht naar de perfecte ballade is deze geur ontworpen door Nabil Hayari en Hugues Alard. Centraal staat de Bigarade sinaasappel, die kleur en bitterheid geeft aan de citroenachtige en fruitige geur. De emotie van deze Zuid-Franse geur is een uitnodiging aan de tafel van de chef-kok, die in het geheim zwarte bessenbloem in de basis heeft toegevoegd om een raadselachtig concept te construeren en daarmee een interpretatie te geven aan tijdloze zoetheid, om de ervaring van een fruitige smaak te symboliseren.

Source Joyeuse N°3, een gastronomisch en romantisch gedicht. Probeer deze geur nu!
70 ml