Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

FiberStrongDeep Treatment Pack
Hydraterend masker

100 ml
€ 16,15
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.805963

Biolage FiberStrong Deep Treatment Pack - Versterkend haarmasker voor zwak haar - 100ml

Het Matrix FiberStrong Deep Treatment Pack is een versterkend multi-use haarmasker voor zwak en beschadigd haar. Het intensief verzorgende masker geeft haar dat door chemisch behandelen en warmtestylingtools is beschadigd weer nieuwe handelbaarheid en glans. De formule zonder parabenen en sulfaten bevat bamboe-extract dat de natuurlijke veerkracht en flexibiliteit versterkt en tegen toekomstige schade beschermt. Het haar voelt glad en zacht aan, en is direct sterker met wel 70% minder haarbreuk.*

*Resultaat bij gebruik van FiberStrong Shampoo, Conditioner en Mask vs. normale shampoo.

Biomatch: bamboe
De natuurlijke veerkracht en flexibiliteit van bamboe helpt het haar te versterken en om toekomstige schade te voorkomen.

Key benefits

- Versterkend haarmasker voor zwak, beschadigd haar.
- Verzorgende formule met bamboe-extract.
- Herstelt beschadigd haar en geeft dof haar weer glans.
- Maakt het haar weer zacht en gezond.

Resultaat

Matrix’s FiberStrong Deep Treatment Hair Mask herstelt de natuurlijke glans van beschadigd, breekbaar en overbehandeld haar. De krachtig herstellende formule met bamboe-extract repareert beschadigingen aan de haarvezels en vult ze op voor een glad en glanzend haaroppervlak. Het haar is makkelijk doorkambaar, voelt zacht en sterk aan en krijgt zijn natuurlijke levendigheid terug. De hersluitbare multi-use verpakking bevat minstens vier behandelingen. Gebruik het Deep Treatment Hair Mask samen met de FiberStrong Shampoo en Conditioner voor haar dat tot wel 3x sterker is.
100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.