Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Niet vliegen? Shop toch voor vliegveldprijzen! ✈️☀️

Infinity 400.000 Ontharingstool
Ontharingstool

1 stuk
Adviesprijs€ 295,00
€ 233,05
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.087603
Silk’n presenteert een nieuwe technologie in haarverwijdering. Een technologie die baanbrekend is op velerlei punten en klassieke onthaarmethodes als scheren, epileren en harsen overbodig maakt. Maak kennis met eHPL™ technologie van Silk’n Infinity 400.000, waarbij met lichtflitsen ongewenste haargroei permanent kan worden verwijderd. Zonder stoppels, ingegroeide haartjes, roodheid of andere irritaties. Het vormt bovendien de meest revolutionaire manier van lichtontharing voor thuis en wordt nu al gezien als dé gouden standaard. Ga voor een eindeloos gladde huid, geheel pijnloos en zonder irritaties!

Silk’n Infinity 400.000, de voordelen:
• Permanent ontharen volgens de allernieuwste techniek
• eHPL™ technologie: voor het eerst in een ontharingsapparaat voor thuisgebruik
• Geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren, inclusief de meest donkere huidskleur
• Hoge snelheid op 5 energieniveaus: tot 2x snellere haarverwijdering
• Geschikt voor lichaam en gezicht: pijnloos en zonder irritatie
• Bevat 400.000 lichtflitsen
• Tot 92% haarvermindering na compleet behandeltermijn
• Pulsing en Gliding methode
• Behandeloppervlak: 3 cm²
• Werkt zonder navulcartridges
• Met gratis App om behandelingen te plannen
• Met Bluetooth connectiviteit om het resterende aantal lichtflitsen te zien
• Bluetooth maakt tevens apparaatvergrendeling mogelijk om gebruik door kinderen tegen te gaan
• Geleverd in een stijlvolle opbergcase

Ontharen zonder pijn en irritatie


Klassieke onthaarmethoden als scheren, harsen of epileren zijn pijnlijk en leiden vaak tot huidirritatie. Denk aan stoppels, pijnlijke roodheid en ingegroeide haartjes. Bovendien keren de haartjes snel terug. Silk’n Infinity Premium werkt met lichtflitsen en pakt de haarzakjes aan om de haargroei na iedere behandeling te verminderen. Het gebruik is geheel pijnloos en geeft geen irritaties. Zo krijg je een mooie en eindeloos gladde huid!

eHPL™ technologie: ongekende voordelen


eHPL™ vormt de allernieuwste technologie op haarverwijderingsgebied en is voor het eerst beschikbaar met Silk’n Infinity Premium. Het is een innovatie op de eerder geïntroduceerde en wereldwijd bekende HPL™ technologie van Silk’n. eHPL™ technologie heeft een aantal belangrijke voordelen.

Het bestaat uit een combinatie van Galvanische Energie en Optische Energie. Deze krachtbundeling zorgt ervoor dat haartjes efficiënter verwijderd kunnen worden, doordat de huidporiën worden geopend en haarzakjes optimaal bereikt kunnen worden met lichtflitsen. Daarnaast kunnen voor het eerst bijna alle haarkleuren en alle huidskleuren behandeld worden, inclusief de meest donkere huidskleur. Bovendien is Silk’n Infinity Premium een apparaat waar u razendsnel mee kunt ontharen. Zonder pijn, stoppels, irritatie of ingegroeide haartjes. Een volledige lichaamsbehandeling duurt minder dan 20 minuten!

Uniek: geschikt voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren


Silk’n Infinity Premium is het allereerste apparaat van Silk’n dat voor alle huidskleuren en bijna alle haarkleuren geschikt is. Vanaf nu is het mogelijk om blonde, grijze en rode haartjes effectief te verwijderen met Infinity Premium, mits de huidskleur licht genoeg is. Ook donkerdere huidskleuren met donkere haargroei zijn geschikt voor behandeling, inclusief de meest donkere huidskleur. Bekijk de kleurenkaart hieronder om te zien of uw haar- en huidskleur geschikt is.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.