Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Valentijn vier je met Douglas. Profiteer van ronde prijzen op ALLES! 💘

Mega SleekConditioner
Haarverzorgingsset

300 ml
€ 12,00
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.948413

Total Results Mega Sleek Conditioner - Verzorgt en beschermt het haar tegen vocht - 300ml

De Matrix Total Results Mega Sleek Conditioner verzorgt en beschermt het haar tegen pluis en frizz die worden veroorzaakt door vochtigheid. De intensief hydraterende conditioner houdt onhandelbaar en weerbarstig haar stevig onder controle door het te hydrateren en te beschermen. Het haar voelt gehydrateerd aan en frizzy, pluizig haar wordt weer zacht en glad. De verzorgende formule met intensief voedende sheaboter voedt het haar tot diep in de haarvezels, en helpt zo het weerbarstige, onhandelbare haar te temmen, voor een wel 5x gladder resultaat dan bij het gebruik van andere conditioners.*

* Instrumentele test, resultaat bij gebruik van Mega Sleek shampoo, conditioner en stylingproduct vs. normale conditioner.

Key benefits

- Gladmakende conditioner voor frizzy haar.
- Beschermt het haar tegen luchtvochtigheid.
- Voedt en hydrateert het haar.

Resultaat

Matrix’s Total Results Mega Sleek Conditioner verzacht het haar en houdt frizz onder controle. De intensief verzorgende conditioner met sheaboter maakt het weerbarstige haar glad en glanzend en houdt zelfs de meest eigenwijze lokken in bedwang - ook wanneer het buiten vochtig is. Gebruik de Mega Sleek Conditioner in combinatie met de Mega Sleek Shampoo en de Mega Varnish, voor een 5x gladder en zachter resultaat.
300 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.