Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Mask-A-Holic
Gezichtsverzorgingsset

1 stuk
€ 93,45
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.701521
CadeautipVerjaardag
CadeausetJa
Mask-a-holics, het is tijd om die vermoeid uitziende huid te ‘multi-masken’ en te de-toxen! De nieuwe Mask-A-Holic 5-delige Gezichtsverzorgingsset van Peter Thomas Roth zit boordevol ‘cult-favorite’ maskers voor elk huidprobleem, waaronder een full-size Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer, de Irish Moor Mud Purifying Black Mask, de Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox Hydrator, de 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm en de Cucumber De-Tox® Hydra-Gel oog patches!

Full-Size! Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer | 150 ml / 5.1 FL OZ
Deze krachtige, drievoudige, enzymatische exfoliërende behandeling pakt een doffe, verouderende en verstopte huid op drie manieren aan: exfolieert met pompoenenzymen, onthult met Alpha Hydroxy Acid en polijst met aluminium oxidekristallen.

Irish Moor Mud Purfying Black Mask | 50 ml / 1.7 FL OZ
Een zuiverend, verstevigend en hydraterende masker met geurloze Irish Moor Modder. Helpt vuil, olie en viezigheid op te sporen terwijl het de huid doordrenkt met vocht, vitamines, essentiële mineralen en krachtige antioxidanten. Black Hijiki Seaweed helpt de huid te voeden en te hydrateren. Vulkanische as en geactiveerde houtskool helpt de huid te de-toxen.

Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox Hydrator | 50 ml / 1.7 FL OZ
Deze uiterst zachte gel helpt een droge en geïrriteerde huid te kalmeren, hydrateren en te de-toxen met de botanische extracten van komkommer, papaya, kamille, ananas, suikeresdoorn, suikerriet, sinaasappel, citroen, bosbes en aloë vera.

24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm | 50 ml / 1.7 FL OZ
Dit rijke masker is doordrenkt met pure 24K Gold en Colloïdaal Gold dat de huid verstevigt en een mooie natuurlijk en gezonde glow achterlaat. Cafeïne helpt de huid steviger en strakker te laten lijken, terwijl Peridot, een prachtige edelsteen die rijk is aan magnesium, nieuwe energie geeft.

Cucumber De-Tox® Hydra-Gel Eye Patches | 15 pairs (30 patches) + Spatula
Deze stimulerende gel-patches voor onder de ogen zijn er voor het verminderen van wallen, donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels. Komkommer Extract helpt op natuurlijke wijze te de-toxen, te voeden en te hydrateren. Niacinimide, een multifunctioneel ingrediënt, helpt bij het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels en Arnica pakt de donkere kringen onder de ogen aan.
1 stuk