Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Elektrische Eeltverwijderaar
Voetverzorgingsset

1 stuk
€ 69,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.673863

Met Silk’n VacuPedi krijg je in enkele seconden mooi verzorgde en zachte voeten. Deze slimme elektrische eeltverwijderaar werkt met roterende slijpschijven en een ingebouwd vacuümsysteem. Het ontdoet je voeten van eelt en harde huid, zonder gedoe en ongemak, en nog belangrijker, zonder rommel! Het zuigt de losgekomen dode huidschilfers op en zorgt voor een hygiënische behandeling. Bovendien zijn batterijen niet meer nodig omdat dit apparaat oplaadbaar is.

Waarom de Silk’n VacuPedi?

  • Elektrische eeltverwijderaar met ingebouwd vacuümsysteem
  • Zuigt dode huidschilfers onmiddellijk op in het apparaat zonder dat deze op de vloer belanden
  • Zachte, gladde voeten in enkele seconden
  • Pijnloos, veilig en makkelijk in gebruik
  • 2 snelheden
  • Roteert tot 1.550 keer per minuut
  • Oplaadbaar, tot wel 110 minuten te gebruiken na één keer opladen
  • Inclusief 3 slijpschijven (Fijn, Medium en Grof) en 3 filters
  • Inclusief USB-kabel en USB-muuradapter
  • Nieuwe slijpschijven en filters zijn apart verkrijgbaar


Nieuw: elektrische eeltverwijderaar met ingebouwd vacuümsysteem
Silk’n VacuPedi werkt op een andere manier dan de meeste elektrische eeltverwijderaars. VacuPedi verwijdert eelt en harde huid door middel van een roterende slijpschijf die zeer snel, effectief en veilig te werk gaat. In de kop van het apparaat zit een ingebouwd vacuümsysteem met verwisselbare filter die alle losgekomen dode huidschilfers op een efficiënte manier opzuigt. Zo wordt voorkomen dat je vloer vies wordt. Eelt en droge huid verdwijnen binnen enkele seconden en je kunt direct genieten van heerlijk zachte voeten!

Roteert tot 1.550 keer per minuut
Het apparaat beschikt over 2 snelheden, laag en hoog. Met tot wel 1.350 rotaties per minuut in de lage stand en tot 1.550 rotaties in de hoge stand, zorgt Silk’n VacuPedi ervoor dat je snel zachte en gladde voeten krijgt. Je houdt het apparaat simpelweg een paar seconden tegen de droge, harde huid en het wordt meteen op een veilige manier gevijld. Geheel pijnloos en makkelijk te gebruiken door het ergonomische design.

Geen losse batterijen nodig!
Met Silk’n VacuPedi heb je geen losse batterijen meer nodig omdat het apparaat oplaadbaar is. Op één volle lading gaat het apparaat tot wel 110 minuten mee. Met de meegeleverde USB-kabel en USB-muuradapter is het mogelijk om VacuPedi op te laden via je computer of stopcontact. Zo blijf je altijd verzekerd van een krachtig apparaat dat in iedere situatie moeiteloos je voeten verzorgd, zonder dat je elke keer nieuwe batterijen hoeft aan te schaffen.

Inclusief 3 slijpschijven en 3 filters
Silk’n VacuPedi wordt geleverd met 3 slijpschijven en 3 filters. De slijpschijven zijn bedoeld om de huid zacht en glad te maken; bevestig simpelweg een van de slijpschijven op het apparaat en laat vervolgens het apparaat het werk doen. Je hebt de keuze uit Fijn, Medium en Grof. De filter is bedoeld om de dode huidschilfers op te vangen; deze kun je wassen en periodiek verwisselen.

 

1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.