Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

For My Beardy Beloved - Awakening
Scheermes

1 stuk
€ 43,22
€ 43,22 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.906710
Deze ’’For My Beardy Beloved’’ verzorgingsset bestaat uit één Sicilian Lime and Caffeine Awakening Beard Balm (100ml), Sicilian Lime and Caffeine Beard Soap (100ml), Sicilian Lime and Caffeine Awakening Moustache Wax (25ml) en één baardkam.

Sicilian Lime and Caffeine Awakening Beard Balm (100ml):
Men Rock introduceert de opwekkende baardbalsem met cafeïne als actief bestanddeel! Sicilian Lime and Caffeine Awakening Beard Balm is zeer geschikt voor gebruik in de ochtend of wanneer u een extra kick nodig heeft. De Siciliaanse limoen geeft een subtiel aroma geven dat de hele dag prettig blijft hangen. Dit is de allereerste baardbalsem die niet uitgespoeld hoeft te worden! Deze baardverzorging is een moisturizer, speciaal ontwikkeld voor gezichtshaar en de onderliggende huid. Deze baardverzorging van Men Rock heeft geen wasachtige of vette samenstelling en is daardoor makkelijk uit te wassen. De baardverzorging bevat een subtiel, maar aantrekkelijk aroma en verzacht de baardharen, zonder dat u jeuk krijgt.

Sicilian Lime and Caffeine Beard Soap (100ml):
Het haar van de baard is heel anders dan het haar dat op uw hoofd groeit, de twee zijn in feite totaal verschillend en daarom is baardzeep zo belangrijk. De Sicilian Lime and Caffeine Beard Soap van Men Rock maakt uw baard volledig schoon en verwijdert alle dode huidcellen en hardnekkige stylingsproducten. Deze zeep bevat een verleidelijk aroma van limoen dat de hele dag subtiel maar prettig blijft hangen.

Sicilian Lime and Caffeine Awakening Moustache Wax (25ml):
Een snor of baard zonder wax is een crime in de wereld van de gentleman en daarom kunt u niet zonder een potje met deze magische snor- en baardwax met citrusaroma. Met de Sicilian Lime and Caffeine Awakening Moustache Wax van Men Rock maakt u van uw snor of baard in een handomdraai een meesterwerk en prachtstuk. De wax is te gebruiken om uw baard of snor te stylen of te temmen.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.