Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

For My Beardy Beloved - Soothing
Scheermes

1 stuk
€ 43,22
€ 43,22 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.906709
Deze ’’For My Beardy Beloved’’ verzorgingsset van Men Rock bestaat uit één Oak Moss Beard Soap (100ml), Oak Moss Soothing Beard Balm (100ml), Moustache Wax (25ml) en één baardkam.

Oak Moss Beard Soap (100ml):
Het haar van de baard is heel anders dan het haar dat op uw hoofd groeit, de twee zijn in feite totaal verschillend en daarom is baardzeep zo belangrijk. De Oak Moss Beard Soap van Men Rock maakt uw baard volledig schoon en verwijdert alle dode huidcellen en hardnekkige stylingsproducten. Deze zeep bevat een verleidelijk aroma van eikenmos dat de hele dag subtiel maar prettig blijft hangen.

Oak Moss Soothing Beard Balm (100ml):
Oak Moss Soothing Beard Balm is een hydraterende conditioner voor uw baard. Dit is de allereerste baardbalsem die niet uitgespoeld hoeft te worden! Deze baardverzorging is een moisturizer, speciaal ontwikkeld voor gezichtshaar en de onderliggende huid. Deze baardverzorging van Men Rock heeft geen wasachtige of vette samenstelling en is daardoor makkelijk uit te wassen. De baardverzorging bevat een subtiel, maar aantrekkelijk aroma van eikenmos en verzacht de baardharen, zonder dat u jeuk krijgt.

Oak Moss Moustache Wax (25ml):
Een snor of baard zonder wax is een crime in de wereld van de gentleman en daarom kunt u niet zonder een potje met deze magische snorren- en baardwax met de geur van eikenmos. Met de Oak Moss Moustache Wax van Men Rock maakt u van uw snor of baard in een handomdraai een meesterwerk en prachtstuk. De wax is te gebruiken om uw baard of snor te stylen of te temmen.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.