Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Revolumizing Anti-Age Rich Day Cream
Gezichtsverzorgingsset

50 ml
€ 24,47
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.899077
Dermolab Revolumizing Anti-Age Rich Day Cream is een rijke, niet-vette crème die snel in de huid trekt en zorgt voor een langdurige volumegevende werking op de huid.

In de crème zit zonbescherming SPF 10 verwerkt, daarnaast wordt de huid ook beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals luchtverontreiniging. De combinatie van hyaluronzuren, Ultra Filling Spheres™ en verschillende moleculaire gewichten zorgen voor volledige hydratatie tot in de diepste lagen van de opperhuid, zodat rimpels als het ware opgevuld worden. Het zorgt voor een jeugdige uitstraling met een gladde, strakke en soepele huid.

Rigin™ Tetrapeptide herstelt het cytokinebalans en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. De huid wordt voller en elastischer waardoor de zichtbare effecten van veroudering worden vertraagd. Shea Boter is een verzachtende stof die ook de veroudering van de huid tegen gaat. Het bevat ook DL Nutri Complex om de huid te verzachten en te kalmeren. Dermatologisch getest. Geschikt voor alle huidtypen. 
50 ml