Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

Solution Kit - Natuurlijke nagels
Nagelverzorgingsset

1 stuk
Adviesprijs€ 59,50
€ 50,00
Je bespaart 15%
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.309968
ToepassingsgebiedNagels
De Solution Kit Blauw voor het creëren van mooie, nauurlijke nagels. Deze set bevat:

- Nailactan 15 ml
Nailactan bevordert de bloedcirculatie aan de nagelwortel en stimuleert de groei van de nagel. De nagel in wording bevat zenuwen en bloedcellen die onder de nagelriem aan de basis van de nagel liggen. Daar begint de groei. Een goede bloedcirculatie is dus van belang voor de voeding van de nagelwortel en voor zijn groei. Om de nagels optimaal te laten groeien hebben de MAVALA-laboratoria Nailactan gecreëerd, een voedende crème die verrijkt is met proteinen. Zij dringt in de nagelbasis, voedt haar en activeert de doorbloeding van de wortels. Bovendien bevat Nailactan een biologisch complex van essentiele aminozuren, vetten en vitamines die keratineregulerend werken, de droogheid van de nagels helpen tegengaan en ze elastischer maken.

- Nail Shield
De twee-fasische nagelverharder van Mavala geeft zachte, gevoelige nagels meer kracht en beschermt ze tegen de stress van het dagelijks leven. De nagel kan zich na gebruik weer regeneren, zodat het niet meer zo snel afbreekt of spleet.

- Cuticle remover
Beschadigde nagelriemen geven nagels en handen een slordige look. Mavala Cuticle Remover verzacht en verwijdert in één simpele behandeling woekerende nagelriemen.

- Hancrème
Mavala Hand Cream is specifiek ontwikkeld voor droge, beschadigde handen en de gevoelige huid. De formule is verrijkt met hydraterende en geneeskrachtige ingrediënten die de droge huid verzachten en roodheid en ruwe handen tegengaan. De handcrème laat een niet-plakkerig laagje achter dat de handen beschermt tegen vervuiling en schadelijke invloeden.

- Vijlen
1 stuk