Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Bespaar op skincare van Clinique, Estée Lauder, Shiseido, Clarins & one.two.free! 💚🍂

Lalao
Eau de parfum

100 ml
Adviesprijs€ 179,95
€ 152,95
Je bespaart 15%
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Art-Nr.925734
KenmerkenClean Beauty
De Eau de Parfum Spray Lalao uit het ZeroMoleCole-assortiment onderscheidt zich duidelijk van de mainstream. De parfumeur van de kleine fabriek, die is gevestigd aan de Piazza Gran Madre in Turijn, beschrijft zeer persoonlijke ervaringen met haar olfactorische creaties. Veel ouders zullen meteen vermoeden waar deze unisex geur uit Italië over gaat. De topnoot verrast met het aroma van melk en waagt zo een zeer ongebruikelijke ouverture voor een parfum. De zoete en warme kenmerken van vanille vormen de hartnoot, terwijl de suikerkristallen in de basisnoot doen denken aan heerlijke snoepjes.

Een vleugje liefde, geborgenheid en harmonie.
De zeer harmonieus samengestelde Eau de Parfum Spray doet denken aan warme ontmoetingen tussen volwassenen en kinderen. Moeders moeten misschien aan hun kroost denken als ze de Lalao-geur ruiken, terwijl andere mensen onmiddellijk verlangen naar gezinszekerheid. De creatieve ziel van ZeroMoleCole is Stefania Marzufero Boni, die al lang een passie heeft voor olfactorische meesterwerken. Met haar geuren geeft ze een glimp van haar persoonlijkheid en nodigt ze klanten uit om te dromen.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.