Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

High AmplifyShine Rise
Haar bad

250 ml
€ 14,70
€ 5,88 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.988303

Total Results High Amplify Shine Rinse - Lamellaire behandeling voor glans en volume - 250 ml

Total Results High Amplify Shine Rinse is een lamellaire behandeling voor glans, volume en beweging, die eenvoudig als een vervanger voor conditioner kan worden gebruikt. De unieke formule werkt als een glansbooster voor het haar, en ontwart het haar in slechts acht seconden. De High Amplify Shine Rinse is ideaal voor fijn en futloos haar. De treatment zorgt naast glans ook voor meer zachtheid, volume en beweging in het haar.

De conditionerende moleculen in de behandeling worden door water geactiveerd en omhullen dankzij de zeer vloeibare formule iedere haarvezel. In slechts enkele seconden is het haar getransformeerd, zonder te verzwaren. De proteïnen in de High Amplify-glansbehandeling helpen de structuur van fijn en futloos haar te versterken, voor een volumeboost tot wel 35% (in combinatie met de Matrix Total Results High Amplify-routine).

Key benefits

● Direct glanzend haar en langdurig volume.
● Ontwart het haar, met een voelbare zachtheid.
● Lichtgewicht gevoel en levendige beweging.

Resultaat

Het haar heeft een prachtige glans, in combinatie met een verslavende zachtheid. Door de glansbehandeling is het haar tevens zeer eenvoudig te ontwarren, zonder verzwaring.
250 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.