Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Aura MuglerAura Refill
Eau de parfum

100 ml
€ 126,17
€ 94,62
€ 94,62 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.013539
GeurnootBloemig
TopnootBloemen
HartnootOranje
BasisnootVanille
NavulbaarNee
RefillNee
ToepassingsgebiedNek
Aura Mugler belichaamt de drang naar het leven. Alle vrouwen die, wars van vooroordelen en dogma’s, klaar zijn om hun verlangens te verkennen en zelf het avontuur te beleven. Alle vrouwen die op zoek zijn naar authenticiteit, naar hun bijzonderheid. Alle vrouwen die op hun instinct vertrouwen om uitzonderingen te worden in een uitzonderlijke wereld. Oriëntaals, groen en zinnelijk. Jouw instinct, jouw aura!

Buitensporig, verslavend, zoals alle Mugler parfums. De flacon is ontworpen door Thierry Mugler en is een waar kunstwerk. De inhoud van het hart is direct uit glas geslepen en ingezet in een metalen M. Dierlijk, diepgaand en krachtig. Plantaardig, sprankelend en speels. Het parfum bestaat uit drie harten. Het kloppende hart van het instinct; tijgerliaan, de basis van het parfum. Het plantaardige hart; rabarberblad en oranjebloesem; plantaardige frisheid, intens en bruisend. En het dierlijke hart, warm en katachtige sensualiteit door Bourbonvanille en wolfwood.
100 ml

Eén cadeau per klant. Zolang de voorraad strekt.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.