Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Dior AddictDior Addict Lip Glow

3.5 ml
€ 38,84
€ 1.109,71 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.092683
Kleur017 Ultra Coral
De 1e Dior lipbalsem geformuleerd met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong**, die de natuurlijke kleur van de lippen subtiel accentueert met een 6 uur*** durende glans op maat en die de lippen 24 uur* lang hydrateert.

Een nieuwe couture huls, een unieke**** formule, verrijkt met kersenolie, op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en verkrijgbaar in kleuren die bij alle huidskleuren passen: de onmisbare Dior Addict Lip Glow is vernieuwd met een nog altijd zintuiglijke textuur voor lippen die zowel mooier als beschermd zijn tegen uitdroging.

De Dior Addict Lip Glow is multifunctioneel en kent vele toepassingen: afzonderlijk als lipbalsem en als primer onder een lipstick.

RESULTAAT
Dankzij de color-reviving technologie reageert de Dior Addict Lip Glow lipbalsem op het vochtgehalte van de lippen om een op maat gemaakte kleur en een subtiele glans te onthullen, waardoor de gehele uitstraling van de teint gedurende 6 uur*** lang wordt versterkt.

FORMULE
Deze extreem zintuigelijke lipbalsem onthult maximaal comfort en verzorging: de lippen worden 24 uur* lang gehydrateerd. De nieuwe, bijzonder zintuigelijke Dior Addict Lip Glow is de 1e**** lipbalsem die geformuleerd is met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong** die essentieel zijn voor het samenstellen van een lipbalsem die tegelijkertijd luchtig, zacht, comfortabel en voedend is.
  • Kersenolie helpt bij het herstellen en versterken van de natuurlijke barrière van de huid van de lippen naarmate het product langer wordt gebruikt. De lipbalsem geeft direct een comfortabel gevoel.
  • Een olie met een samenstelling die vergelijkbaar is met die van de lipiden in de huid van de lippen, draagt bij aan het draagcomfort en helpt tegelijkertijd de hydratatie te behouden en de lippen te voeden.
  • Sheaboter hult de huid in een cocon van zachtheid.
  • Zonnebloem- en rijstwas garanderen de stevigheid van de stick en smelten samen met de huid om de juiste dosering lipverzorging af te geven.

KLEUREN
Deze nieuwe****, nog rijkere***** reeks kleuren is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrouwen en mannen op basis van hun wensen en huidskleur. De Dior Addict Lip Glow lipbalsem is in de kern nog altijd verrijkt met de color-reviving technologie, die zich aanpast aan de unieke pH-waarde van de lippen voor een kleur op maat, exact de juiste hoeveelheid pigment en een subtiele dosis glans. De gehele teint wordt direct gesublimeerd dankzij de prachtige en glanzende lippen.

* Instrumentele test bij 11 personen.
** Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. De overige ingrediënten helpen de zintuiglijke aantrekkingskracht en integriteit van de formule in de loop van de tijd te optimaliseren.
*** Instrumentele test bij 20 vrouwen.
**** Bij Dior.
***** T.o.v. het voorgaande assortiment van kleuren van de Dior Addict Lip Glow lipbalsem.
017 Ultra Coral


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.