Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

Aquapower
Gel voor het gezicht

50 ml
€ 29,33
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.057736
ConsistentieGel
Huid typeNormale Huid
SPF10
EigenschapHydraterend
ToepassingsgebiedGezicht
Deze zomer vindt Biotherm's bekende uiterst hydraterende Aquapower gel zichzelf opnieuw uit in een artistieke limited edition gecreëerd door Coco Capitán.
Met haar provocerende slagzin "Hoe kun je zeilen, ademen zonder de zee?” stelt deze militante kunstenares de broze en vitale band aan de kaak die oceanen en mensen verbindt. Een oproep voor het belang van de vrijwaring van oceanen, in lijn met het toewijding van de Biotherm Water Lovers.

Onze hydraterende, versterkende en tonende Aquapower ultra-moisturizing gel zal uw huid er stralend laten uitzien en de hele dag comfortabel laten aanvoelen.
Waarom is hij uniek? De kracht van Life Plankton™, versterkende vitaminen en hydraterende stoffen - samen in een uiterst frisse romige geltextuur - hydrateert droge huid urenlang, versterkt de huidbarrière en maakt haar weerbaarder tegen agressies uit de stadsomgeving.

De Aquapower Oligo-Thermal care zit in een tube waarin karton is verwerkt en waarvoor 49% minder plastic is gebruikt*.
De verpakking bevat minstens 20% gerecycled karton.
Voornaamste ingrediënten: verrijkt met Life Plankton™, het meest revitaliserende ingrediënt van de cosmeticasector, en gecombineerd met versterkende vitamine E & B5, wordt de huid intens gehydrateerd, versterkt en ziet ze er gezond uit.

*In vergelijking met de gemiddelde Biotherm-tube met dezelfde inhoud in 2020.
50 ml

bij besteding vanaf €49,- aan Biotherm-producten.*

*Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.