De mooiste cadeaus | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Haaranalyse
Haar schaar

1 stuk
€ 298,00
Binnenkort nieuw bij onsGratis verzending
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.135225
ToepassingsgebiedHaar
Om uzelf te kunnen resetten, moet u weten waar u staat. De Reset Haaranalyse geeft een duidelijk beeld van uw biochemische eigenschappen. Aan de hand van uw resultaten wordt een persoonlijk Reset Protocol samengesteld. Een voedings-en lifestyleprogramma, ontwikkeld om uw stofwisseling te optimaliseren voor een fit, energiek en vitaal leven.

De Reset Haaranalyse geeft u een duidelijk beeld van uw unieke biochemische lichamelijke conditie - Hoe uw lichaam omgaat met mineralen en voedingsstoffen voor optimale gezondheid.
Het gecertificeerde laboratorium voert metingen uit zoals de niveaus van 21 mineralen en niveaus van giftige metalen in het weefsel. De Reset Haaranalyse geeft u inzicht in uw lichamelijke conditie zoals uw oxidatie, energielevels, koolhydraattolerantie, stresslevels, niveaus van mineralen, niveaus van giftige metalen en de werking van uw immuunsysteem.

Met uw persoonlijke account heeft u altijd online toegang tot uw resultaten en uw voedings- en lifestyleadvies. Zo kunt u het Reset Yourself Protocol er altijd bij pakken, of u nu thuis, in de sportschool of in de supermarkt bent. De overzichtelijke grafiek met uw resultaten geeft gedetailleerde informatie over elk mineraal. Naast uw levels, leest u hier ook wat symptomen van een te hoog of te laag niveau zijn en wat we u aanbevelen – zowel qua voeding als qua supplementen en levensstijl.
1 stuk