Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Valentijn vier je met Douglas. Profiteer van ronde prijzen op ALLES! 💘

Gerecyclede Katoenen Shopper
Shopper

1 stuk
Adviesprijs€ 6,45
€ 5,00
Je bespaart 22%
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Vrij Van Microplastic
100% Natuurlijke Ingrediënten
Veganistisch
Art-Nr.025941
KenmerkenVrij Van Microplastic, 100% Natuurlijke Ingrediënten, Veganistisch, Clean Beauty, Fairtrade, recyclebare verpakking, Vrij Van Chemische Ingrediënten, Niet Getest Op Dieren
Product typeZak
100% GERECYCLED

  • Kleur: natuurrood
  • Met nudo opdruk op de voorkant
  • Afmetingen van het product - 38 cm x 42 cm, handvat lengte 70 cm
  • Vulgewicht: tot 8 kg


nudo is natuurlijk, milieuvriendelijk, plastic-vrij en veganistisch. Alle nudo producten zijn biologisch afbreekbaar. De verpakking van de hele nudo-lijn is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

Katoen Katoen, dat ook wel ""levensstof"" of ""wit goud"" wordt genoemd, is een van de eerste cultuurgewassen in de geschiedenis. De oorsprong ervan gaat terug tot ongeveer 7.000 jaar geleden in Zuid-Azië. Vandaag is katoen de meest gebruikte natuurlijke vezel ter wereld.

De nudo shopper bestaat uit 100% gerecycleerd katoen en is een echte blikvanger met zijn rode kleur. Maak deel uit van een circulaire economie en geef gerecycled materiaal een nieuw leven.
Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.