Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Bamboe Sisal Haartjes
Nagelborstel

1 stuk
€ 8,74
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Vrij Van Microplastic
100% Natuurlijke Ingrediënten
Veganistisch
Art-Nr.025925
KenmerkenVrij Van Microplastic, 100% Natuurlijke Ingrediënten, Veganistisch, recyclebare verpakking, Niet Getest Op Dieren, Clean Beauty, Fairtrade, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Vrij Van Chemische Ingrediënten
Product typePenseel
ToepassingsgebiedNagels
100% VEGANISTISCH

  • Met extra sterke sisal borstelharen
  • Vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong
  • Natuurlijke hand- en voet nagelverzorging
  • Afmetingen van het product - 8,5 cm x 6,5 cm


nudo is natuurlijk, milieuvriendelijk, plastic-vrij en veganistisch. Alle nudo producten zijn biologisch afbreekbaar. De verpakking van de hele nudo-lijn is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

Bamboe Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld en kan tot 1,2 meter per dag groeien. Bij nudo gebruiken we alleen Moso Bamboe, een reusachtige bamboesoort die oorspronkelijk uit China komt en beschouwd wordt als een bijzonder effectieve CO2-absorbeerder en een van de meest duurzame grondstoffen.

Sisal Agave Sisal is een natuurlijke vezel die wordt verkregen uit de bladeren van de vetplant Agave Sisalana. De bladeren, die meer dan 1 meter lang worden, staan bekend om hun uiterst duurzame en sterke vezels. De plant wordt aangetroffen in tropische en subtropische gebieden over de hele wereld, en is vermoedelijk afkomstig uit Mexico.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
. Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.