Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Valentijn vier je met Douglas. Profiteer van ronde prijzen op ALLES! 💘

Loofah Massage Doek
Gezichtsmassage apparaat

1 stuk
Adviesprijs€ 7,99
€ 7,00
Je bespaart 12%
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Vrij Van Microplastic
100% Natuurlijke Ingrediënten
Veganistisch
Art-Nr.025935
EigenschapVerwennerij, Stimulerend, Exfoliëren
KenmerkenVrij Van Microplastic, 100% Natuurlijke Ingrediënten, Veganistisch, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Fairtrade, Clean Beauty, recyclebare verpakking, Vrij Van Chemische Ingrediënten, Niet Getest Op Dieren
Product typePad
ToepassingsgebiedGezicht, Lichaam
100% NATUURLIJK

  • Natuurlijke massage en lichaamsscrub
  • Afmetingen van het product - 11 cm x 16 cm
  • Vrij van microplastics


nudo is natuurlijk, milieuvriendelijk, plastic-vrij en veganistisch. Alle nudo producten zijn biologisch afbreekbaar. De verpakking van de hele nudo-lijn is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

Loofah Loofah of luffa is een tropische klimplant die behoort tot de komkommer familie. Het nudo massage scrubdoek bestaat uit de vezels van de gedroogde vrucht.

Katoen Katoen, dat ook wel "levensstof" of "wit goud" wordt genoemd, is een van de eerste cultuurgewassen in de geschiedenis. De oorsprong ervan gaat terug tot ongeveer 7.000 jaar geleden in Zuid-Azië. Vandaag is katoen de meest gebruikte natuurlijke vezel ter wereld.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
. Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.