Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Valentijn vier je met Douglas. Profiteer van ronde prijzen op ALLES! 💘

Bamboe
Kam

1 stuk
Adviesprijs€ 7,49
€ 6,00
Je bespaart 19%
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Vrij Van Microplastic
100% Natuurlijke Ingrediënten
Veganistisch
Art-Nr.025932
KenmerkenVrij Van Microplastic, 100% Natuurlijke Ingrediënten, Veganistisch, recyclebare verpakking, Fairtrade, Niet Getest Op Dieren, Vrij Van Chemische Ingrediënten, Clean Beauty
ToepassingsgebiedHaar
100% PLASTIC VRIJ

  • Natuurlijk Moso Bamboe
  • Brede tand
  • Afmetingen van het product - 9,5 cm x 7,5 cm


nudo is natuurlijk, milieuvriendelijk, plastic-vrij en veganistisch. Alle nudo producten zijn biologisch afbreekbaar. De verpakking van de hele nudo-lijn is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

Bamboe Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld en kan tot 1,2 meter per dag groeien. Bij nudo gebruiken we alleen Moso Bamboe, een reusachtige bamboesoort die oorspronkelijk uit China komt en beschouwd wordt als een bijzonder effectieve CO2-absorbeerder en een van de meest duurzame grondstoffen.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
. Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.