Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Herbruikbare Make-Up
Reinigingspads

43 g
€ 12,99
€ 302,09 / 1000 g
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
100% Natuurlijke Ingrediënten
Veganistisch
Art-Nr.025916
Kleur43 g
KenmerkenVrij Van Microplastic, 100% Natuurlijke Ingrediënten, Veganistisch, Voor Gevoelige Ogen, recyclebare verpakking, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Niet Getest Op Dieren, Fairtrade, Vrij Van Chemische Ingrediënten, Clean Beauty
Product typePad
ToepassingsgebiedGezicht
100% NATUURLIJK

  • 7 zachte doekjes in een katoenen zakje
  • Drie lagen
  • Puur katoen
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Machine wasbaar op 40°C - 60°C
  • Afmetingen van de doekjes - 7,5 cm x 7,5 cm


nudo is natuurlijk, milieuvriendelijk, plastic-vrij en veganistisch. Alle nudo producten zijn biologisch afbreekbaar. De verpakking van de hele nudo-lijn is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

Katoen Katoen, dat ook wel ""levensstof"" of ""wit goud"" wordt genoemd, is een van de eerste cultuurgewassen in de geschiedenis. De oorsprong ervan gaat terug tot ongeveer 7.000 jaar geleden in Zuid-Azië. Vandaag is katoen de meest gebruikte natuurlijke vezel ter wereld.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
. Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide
43 g


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.