Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Bamboe Kinderen
Tandenborstel

1 stuk
€ 2,52
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
100% Natuurlijke Ingrediënten
Veganistisch
Art-Nr.025921
EigenschapReiniging
Kenmerken100% Natuurlijke Ingrediënten, Veganistisch, recyclebare verpakking, Clean Beauty, Fairtrade, Niet Getest Op Dieren, Vrij Van Chemische Ingrediënten, Aanbevolen Door Tandartsen / Tandartsen
Product typePenseel
ToepassingsgebiedMond
100% OLIEVRIJ

  • Steel: 100% Moso Bamboe
  • Borstelharen: organisch nylon van gemiddelde sterkte


nudo is natuurlijk, milieuvriendelijk, olievrij en veganistisch. Alle nudo producten zijn biologisch afbreekbaar. De verpakking van de hele nudo-lijn is gemaakt van 100% recyclebaar papier.

Bamboe Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld en kan tot 1,2 meter per dag groeien. Bij nudo gebruiken we alleen Moso Bamboe, een reusachtige bamboesoort die oorspronkelijk uit China komt en beschouwd wordt als een bijzonder effectieve CO2-absorbeerder en een van de meest duurzame grondstoffen.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
. Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.