Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Cryo Ice
Massage accessoires

1 stuk
€ 39,98
€ 39,98 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.027169
Product typeScooter
ToepassingsgebiedGezicht, Ogen, Nek, Decolleté
Cryotherapie is een van de populairste wellnessbehandelingen. Het gebruik van lage temperaturen bij behandelingen heeft een positieve uitwerking op de schoonheid en staat van onze huid. De Cryo Ice Roller van CRYSTALLOVE helpt iu uw eigen verzorgingsritueel te creëren in de serene rust van uw thuis-SPA. De Cryo Ice Roller is gemaakt van roestvrij staal en natuurlijk bergkristal. Een massage met de roestvrijstalen roller, die snel koud wordt en deze lage temperatuur lang vasthoudt, maakt de huid gespannen en strak. Ook wordt de collageenproductie verhoogd. Koudetherapie vermindert de spierspanning en verwijdt de bloedvaten zodat zuurstofrijk bloed sneller door uw lichaam stroomt en zo weefsels van gifstoffen ontdoet en nieuwe energie geeft.

Ideaal, vooral 's ochtends, zodat je gezicht mooi gemodelleerd en stralend wordt en zwellingen en wallen onder de ogen geen kopzorgen meer geven. Cryotherapie verbetert de algehele conditie van de huid en maakt haar glad. De ICE ROLLER is ook ideaal voor na afloop van behandelingen met gua sha-stenen of microneedling als laatste stap voor kalmering van de door massage verhitte huid. Het is als een massage met ijsblokjes maar in een veel eenvoudigere en aangenamere versie!

De Cryo Ice Roller voor cryotherapie kan ook in de ijskast of vriezer worden gelegd voor een nog frisser huidgevoel en beter massageresultaat.
  • afmetingen van de massager: 16 x 5.5 cm
  • masserende onderdelen: roestvrij staal
  • handvat: bergkristal
  • montuur: bedekt met koper (rozegoud)
  • verpakking: elegant CRYSTALLOVE doosje met massage-instructies
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.