Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Crema NeraSupreme Reviving

Gezichtscrème
50 ml
€ 335,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.070191
Giorgio Armani's Supreme Reviving Cream is geïnspireerd door de natuur, nog steeds beschouwd als een model van harmonie en perfectie door Giorgio Armani!
Deze voedende crème is samengesteld uit 95% natuurlijke ingrediënten en biedt meteen effectiviteit door de huid onmiddellijk te verfrissen en te hydrateren. De crème zal uw huid een nieuw leven inblazen dankzij anti-aging acties:
  1. Uw huid wordt onmiddellijk stralend.
  2. Uw rimpels worden direct vervaagd en gladgemaakt.
  3. De textuur van uw huid wordt verfijnd.


Geïnspireerd door het krachtige karakter van het eiland Pantelleria in Italië, is de Supreme Reviving Cream een uitzonderlijke fusie van 4 vitale mineralen en Reviscentalis, een van de krachtigste opstandingsplanten, in staat om zichzelf te vernieuwen met slechts een paar druppels water na jaren van uitdroging.

Verrijkt met mediterrane kapperextracten, smelt deze sensuele "dubbele zijde" -textuur zodra ze in contact komt met de huid en voedt de huid onmiddellijk, waardoor ze stralender en zachter aanvoelt. Dag na dag verbetert de algehele uitstraling van uw huid. Ontdek een jonger uitziende huid slechts na één maand.

Product getest onder dermatologische controle. Verpakt in een weelderige Bento black box, als eerbetoon aan de tradities van Japan, waar Armani van houdt.
De crème zit in een intens en verfijnd zwart glazen potje, die de vulkaan van het eiland Pantelleria voorstelt.

"We brengen ons leven door op zoek naar perfectie, ik ben ervan overtuigd dat de natuur de vorm is die het dichtst bij perfectie staat." - Giorgio Armani
50 ml