Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Niet vliegen? Shop toch voor vliegveldprijzen! ✈️☀️

Nothern Light Fluid
Gezichtscrème

50 ml
Adviesprijs€ 48,95
€ 38,67
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.458107
De Polaar Northern Light Fluid is een verhelderende fluid boordevol vitamine C die een doffe, grauwe huid en tekenen van vermoeidheid tegengaat.

De lichte textuur smelt bij contact direct met de huid en beschermt de huid tegen de effecten van stress, oxidatieverschijnselen en externe agressors - zoals vervuiling, roken, vermoeidheid, wisselingen in temperatuur, luchtvochtigheidgraad, enz. Ondersteunt de regenererende kracht van de huid, hydrateert en verfijnt de structuur van de huid.

Op basis van Siberische olijf die 30 keer meer geconcentreerd is in vitamine C dan een sinaasappel. Dankzij een hoge concentratie vitamine C en een 100% natuurlijke salicylzuur heeft Siberiche olijf een voedende, verhelderende, beschermende en regenererende werking.

Verhelderende dagverzorging. Voor de droge tot normale huid. Ook geschikt voor de meest gevoelige huid.
Bestaat voor 93% uit natuurlijke ingrediënten. Vrij van parabenen, alcohol en minerale olie. VEGAN. Getest onder dermatologische controle. Niet getest op dieren. Geproduceerd in Frankrijk. Heeft u een droge tot normale huid? Kies dan voor de verhelderende Northern Light Cream.
Combineer deze Northern Light Fluid met de herstellende Genuine Lapland Cream voor het bestrijden van een zeer droge en/of beschadigde huid.
Ontdek ook de hydraterende dagverzorging van Polaar’s IceSource of de anti-aging dagverzorging van Polaar’s Eternal Snow.

.
. Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.