Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Good GirlFantastic Pink Collector

Eau de parfum
80 ml
€ 131,36
€ 98,52
€ 123,15 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Limited
Art-Nr.605041
Good Girl Eau de Parfum van Carolina Herrera is nu tijdelijk verkrijgbaar in deze Collector’s Edition, Good Girl Fantastic Pink Eau de Parfum.
De nieuwe Good Girl Collector, Fantastic Pink Eau de Parfum, heeft dezelfde vrouwelijke, gedurfde geur van Carolina Herrera's geliefde Good Girl Eau de Parfum. De iconische Good Girl staat voor de kracht en sensualiteit van de moderne vrouw.

KRACHTIG, SPEELS, ELEGANT EN SEXY


De zoete, aantrekkelijke kwaliteiten van jasmijn geven Good Girl haar uitstraling en vrouwelijkheid. De duistere zijde van Good Girl door Carolina Herrera bestaat uit verrukkelijke cacao- en tonkabonen. Amandel en koffie brengen het parfum haar directe vibratie. Tuberoos, is de bloemige verrassing van deze geur, heerlijk rijk en delicaat, deze brengt de vloeiendheid en vrouwelijkheid van deze damesgeur naar boven.

VROUWEN DIE ZICH GEDRAGEN MAKEN BIJNA NOOIT GESCHIEDENIS


Zwart en wit... duister en licht... good girl, bad girl. GOOD GIRL Eau de Parfum van Carolina Herrera is een sensuele damesgeur geboren uit de prachtige tegenstelling en de dualiteit van de moderne vrouw en het moderne leven. Zowel fris licht als humeurig duister, deze innovatieve Eau de Parfum vangt de wonderlijke complexiteit van de vrouw met verrassende en uitzonderlijke ingrediënten.

BALANS TUSSEN ELEGANTIE EN MYSTERIE


Good Girl Fantastic Pink vindt de iconische flacon in de vorm van een stiletto opnieuw uit. Het glanzende silhouet weerspiegelt de torenhoge ambities van deze vooruitstrevende heldin, met een gelakte hak, een rooskleurige glinsterende verpakking en een buitenaards gevoel voor eeuwige elegantie. #GoodToBeBad

Geurnoten:
  • Topnoten: Amandel
  • Hartnoten: Tuberose & Jasmijn Sambac
  • Basisnoten: Tonka- & Cacaobonen
80 ml