Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

ColoniaColonia Essenza Coffret
Geurenset

1 stuk
€ 130,23
€ 130,23 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Limited
Art-Nr.700222
De Colonia Essenza cadeauset bevat een 100 ml eau de cologne, een 75 ml verfrissende haar- en douchegel en een 50 ml deodorantverstuiver, doordrenkt met elegante en verfijnde houtachtige citrusnoten. Speciaal gepresenteerd in een helderder dan ooit feestelijke gele doos met het lichtgevende decor van de Chinese kunstenaar Oamul.

Eau de Cologne: Een herinterpretatie van de originele Colonia geur. De Colonia Essenza cologne is een citrus en houtachtige geur met een sterke persoonlijkheid. De klassieke frisheid wordt nog levendiger met de toevoeging van bloemige geuren zoals grapefruit, mandarijn en petit grain notes, allemaal samengebracht door een levendige houtachtige patchoeli basis. De verfijnde houtachtige noten geven een elegante sobere toets aan deze cologne.

Haar en douchegel: Verfris uw huid en ontspan met deze veelzijdige douche- en haargel die delicaat geparfumeerd is met de verfijnde geur van Colonia Essenza. De combinatie van speciale ingrediënten reinigt uw haar en maakt uw huid zacht voor een langdurig gevoel van welzijn.

Deo Spray: Een doeltreffende formule die een langdurig effect garandeert met een vleugje van de delicate Colonia Essenza geur.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.