Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Viva GlamViva Glam VG26
Lipstick

LIPSTICK FIRE N FURY
€ 20,50
€ 621,21 / 100 g
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Vrij Van Microplastic
Palmolievrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.609983
ConsistentieCrème
FinishStralend, Glanzend
EigenschapLangdurig
KenmerkenVrij Van Microplastic, Palmolievrij, Vrij Van Parabenen, Conserveermiddelen Vrij, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
ToepassingsgebiedLippen

100 procent van de verkoopprijs van Viva Glam-lippenstiften gaat naar het MAC VIVA GLAM Fund en daarmee naar lokale organisaties die mensen van alle geslachten en leeftijden ondersteunen die getroffen zijn door hiv/aids, evenals vrouwen, meisjes en de LGBTQIA+-gemeenschap. MAC VIVA GLAM is om die reden altijd uitgesloten van kortingsacties.

 

VIVA ROSALÍA! Internationaal icoon Rosalía schittert als het nieuwe gezicht van M∙A∙C VIVA GLAM, met een gloednieuwe, limited-edition tint om 26 jaar van vrijgevigheid te vieren. Voel je goed - & doe goed - in VG26, een exclusieve matte rode lipstick. 100% van de verkoopprijs van VIVA GLAM lippenstift wordt gedoneerd aan lokale organisaties die strijden voor een gezonde toekomst en gelijke rechten voor iedereen. Sinds 1994 heeft M∙A∙C VIVA GLAM wereldwijd meer dan $500.000.000 opgehaald - en dat is nog steeds zo!

LIPSTICK FIRE N FURY


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.