Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Skin Blender
Borstel

1 stuk
€ 30,86
€ 30,86 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Veganistisch
Art-Nr.706501
PenseelhaartypeSynthetisch Haar
Geschikt voorPoeder, Foundation, Concealer
KenmerkenVeganistisch
Product typeBorstel
ToepassingsgebiedGezicht
Met het Miild Skin Blender Penseel krijgt u een mooie, natuurlijke finish. Het is voornamelijk bedoeld voor het aanbrengen van een lichte, dunne laag foundation en concealer, zodat het eindresultaat heel natuurlijk is. Het kan ook worden gebruikt om mineraalpoeder aan te brengen als u een zeer dunne laag wilt die een matte afwerking geeft zonder noodzakelijkerwijs meer dekking toe te voegen, maar meer als een fixerende poeder fungeert.

Ook kunt u het gebruiken om blush, highlighter en bronzer aan te brengen omdat deze gemaakt is om precies die producten mooi in de huid te mengen, er zijn dus geen scherpe randen en u bereikt een mooi, natuurlijk resultaat.

De penselen van Miild zijn handgemaakt van de fijnste synthetische vezels. Ze zijn zacht en kunnen hebben een goede grip op het product. Er is gekozen voor synthetische vezels, omdat deze hygiënischer en allergievriendelijker zijn. We raden u aan om deze borstel één keer per week te wassen.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.