Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Shaba Complex Eye Serum
Oogserum

15 ml
€ 57,00
Online op voorraadGratis verzending
Siliconen Vrij
Vrij Van Parabenen
Antioxidanten
Art-Nr.702594
LeeftijdAlle Leeftijden
ConsistentieSerum
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapRevitaliserend, Voedend, Antioxidant, Anti-Aging
KenmerkenSiliconen Vrij, Vrij Van Parabenen, Antioxidanten, Parfum Vrij, Veganistisch, Clean Beauty, Niet Getest Op Dieren
ToepassingsgebiedOgen

Drunk Elephant - Shaba Complex Eye Serum 

Een satijnachtig oogserum geformuleerd met krachtige ingrediënten om de belangrijkste tekenen van veroudering onder en rond de ogen, zoals fijne lijntjes, rimpels en schade door de zon aan te pakken.

Shaba Complex™ Eye Serum bevat krachtige doses zwarte thee-ferment, niacinamide, koperpeptiden en edelweiss-stamcellen, die samenwerken om een gladdere, jongere blik rond de ogen te ondersteunen. Het resultaat is een uitgeruste, jeugdigere uitstraling.

Shaba Complex™ Eye Serum gebruikt ingrediënten om de problemen aan te pakken, niet om ze te verdoezelen.

Key Ingrediënten:

  • Koperpeptiden: Met antioxiderende eigenschappen helpen peptiden het verschijnen van rimpels te verminderen en bevorderen een elastischer gevoel van de huid.

  • Leontopodium alpinum (edelweiss) meristeemcelcultuur: Helpt te verzachten, terwijl krachtige antioxidanten de zichtbare tekenen van veroudering helpen tegengaan.

  • Zwarte thee-gist: Deze verbinding helpt de ruwheid van de huid glad te strijken, de uitstraling te verbeteren en de glycatie, een proces waarvan is aangetoond dat het de veroudering van de huid doet toenemen, te verminderen.Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.

15 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.