Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

AirwrapComplete Long
Haarstylingset

1 stuk
€ 499,00
€ 499,00 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.739094
ToepassingsgebiedHaar

De Dyson Airwrap™ Complete Long multistyler fuchsiaDe Dyson Airwrap™ is een alles-in-1 styler voor krullend, golvend en glad geföhnd haar. De styler combineert een krachtige luchtstroom en gecontroleerde warmte om uw vochtige haar te drogen en te stylen, zonder hoge temperaturen en zonder uw haar te beschadigen. De lucht draait de krul vanzelf om de Airwrap heen, ook wel het Coanda-effect genoemd. Hierdoor zijn er geen klemmen, handschoenen of onhandige manoeuvres nodig. Met de verschillende opzetstukken zoals de gladmakende borstels, een volumeborstel en een pre-styling föhn kunt u gemakkelijk verschillende stijlen creëren.

De Dyson Airwrap™ Complete Long is speciaal gemaakt om lang haar te stylen.

Dyson digitale V9-motor
De waaier met 13 bladen draait met een snelheid tot 110.000 toeren per minuut en genereert een druk van 3,2 kPa. Krachtig genoeg om de luchtdruk te genereren die nodig is voor het coanda-effect.

Zonder extreme hitte
Intelligente warmteregeling meet de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 keer per seconde en regelt de warmte om te zorgen dat de temperatuur altijd lager is dan 150 °C.

Trekt haren aan en wikkelt ze om het opzetstuk. Met behulp van lucht.
Het coanda-effect trekt het haar aan en wikkelt het vervolgens om het opzetstuk. Zonder klemmen, handschoenen of onhandige wikkelmechanismen. Enkel volumineuze krullen en golvende lokken.

Drogen en stylen tegelijk
De Dyson Airwrap™ multistyler combineert een krachtige luchtstroom met gecontroleerde warmte om vochtige haren te drogen en te stylen, zonder extreme hitte.

Volumineuze krullen, golvend haar of gladde haren, alsof ze zijn geföhnd.
De Dyson Airwrap™ bevat opzetstukken om krullen en golven in het haar te maken, en borstels om het glad te maken. Ontworpen voor alle haartypen.

Lange Airwrap™ krulopzetstukken van 30 mm
Creëer en zet volumineuze krullen of golvende lokken. Met linksom en rechtsom draaiende opzetstukken voor symmetrische krullen. Voor langer haar.

Lange Airwrap™ krulopzetstukken van 40 mm
Creëer en zet losse krullen of golvende lokken. Met linksom en rechtsom draaiende opzetstuk voor symmetrische krullen. Voor langer haar.

Harde gladmakende borstel
Ontkrult het haar, zodat het minder kroest en gladder is¹. De stevige borstelharen houden onhandelbaar haar dat snel kroest in toom.

Zachte gladmakende borstel
Voor gladde, geföhnde haren. Met fijne, ronde borstelharen die zacht aanvoelen op het hoofd.

Ronde volumeborstel
Leidt lucht langs de haren om deze meer volume te geven, waarbij de borstelharen spanning creëren om het haar in model te brengen terwijl het droogt.

Pre-styling föhn
Maakt nat haar handdoekdroog, klaar om te stylen.
1 stuk


Dyson Airwrap™ Multistyler Long

Styling zonder extreme hitte

Dyson Airwrap™ Complete Long Styling Opzetstukken

30 & 44 mm

Lange Airwrap™ krulopzetstukken

De lange opzetstuk is geschikt voor lang haar. Creëer en fixeer volumineuze krullen of golvende lokken met de 30 mm opzetstuk. Wilt u losse krullen of golvend haar dan gebruikt u de 40 mm opzetstuk. 

Zacht & Stevig

Gladmakende Borstel

Met de stevige borstelharen kunt u onhandelbaar haar temmen. Met de zachte, hoofdhuidvriendelijke borstelharen met bolvormige uiteinden, kunt u een styling creëren die aan uw behoeften voldoet.

Vorm & houd vast

Ronde Volume Borstel

De lucht wordt direct in het haar gericht en geeft het vorm. De borstelharen houden het haar stevig vast om het te vormen terwijl het droogt.

De Dyson Technologie

Ontdek de unieke functionaliteit van de Dyson Airwrap ™ haarstyler!

Wikkelt haar op het opzetstuk

Het coanda-effect trekt het haar aan en wikkelt het vervolgens om het opzetstuk. Zonder klemmen, handschoenen of onhandige wikkelmechanismen. Enkel volumineuze krullen en golvende lokken.

1 / 4
Drogen en stylen tegelijk

De Dyson Airwrap™ multistyler combineert een krachtige luchtstroom met gecontroleerde warmte om vochtige haren te drogen en te stylen, zonder extreme hitte.

2 / 4
Perfect voor elke haarstijl

In de opbergdoos van de Dyson Airwraps ™ vindt u twee lange opzetstukken van 30 mm en 40 mm, een stevige en een zachte gladmakende borstel, een ronde volumeborstel en een droogopzetstuk.

3 / 4
Intelligente warmteregeling

Voorkom haarschade met de Airwrap™ Complete. De intelligente warmteregeling meet de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 keer per seconde en regelt de warmte om te zorgen dat de temperatuur altijd lager is dan 150 °C.

4 / 4
Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.