Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

ULTRA SMARTUltra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion
Reinigend masker

50 ml
€ 160,00
Online op voorraadGratis verzending
Siliconen Vrij
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.565900
EffectGladmaken, Zijdezacht
Huid typeNormale Huid
EigenschapZorgzaam, Hydraterend, Koeling, Anti-Aging, Boosting, Verstevigend, Verstevigend
KenmerkenSiliconen Vrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Comedogeen-Vrij, Glutenvrij, Pigment- En Kleurstofvrij, Vrij Van Aceton, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Lactose Vrij, Zonder Sporen Van Noten, Ftalaat-Vrij, Ammoniak Vrij
ToepassingsgebiedGezicht

Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion MaskElemis ULTRA SMART Pro-Collagen Aqua Infusion Mask biedt geavanceerde technologieën en drievoudige hydratatie om zowel het vochtgehalte op korte- als op lange termijn te verhogen. Na 28 dagen gebruik levert dit masker visueel transformerende resultaten, met verbeteringen in het uiterlijk van diepliggende lijnen, stevigheid en elasticiteit.

  • ULTRA SMART-technologieën en ingrediëntencomplexen: dit masker pakt meerdere tekenen van huidveroudering aan door een drievoudige benadering van hydratatie te bieden.

  • ULTRA SMART Hydra-Infusion Complex, geformuleerd met natriumhyaluronaat, vult vocht aan en helpt vochtverlies te verminderen.

  • ULTRA SMART Aqua Shuttle-technologie geeft langzaam een ingekapselde mix van algen en vochtinbrengende stoffen af om een optimaal hydratatieniveau te behouden tot 24 uur.

  • ULTRA SMART Line Fighting Complex richt zich op het verschijnen van diepliggende lijnen, stevigheid en elasticiteit.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.