Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Removal
Nagel lak verwijderaar

1 stuk
€ 18,26
€ 18,26 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Palmolievrij
Art-Nr.699959
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Palmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Conserveermiddelen Vrij, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Comedogeen-Vrij, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
ToepassingsgebiedNagels
Houd u van een gellakmanicure en wilt u deze veilig verwijderen? Of zijn uw favoriete producten om dit mee te doen op? Kies dan de Removal Set van NeoNail, een set voor het verwijderen van gellakken die alle benodigde vloeistoffen en accessoires bevat! Hiermee kunt u de stilering thuis of tijdens vakantiereizen gemakkelijk en snel verwijderen.

Met deze set bespaart u niet alleen geld maar verwijdert u ook grondig de vorige gelstilering en bereidt u de nagelplaat voor op nieuwe lak. Doordat alle producten in een handige doos verpakt zitten, kunt u de set overal mee naartoe nemen.

Wat zit er in de set?
  • Bootpolijstvijl 100/180 - paars: Een product waarmee u de gellaktop mat maakt om de styling snel en gemakkelijk te verwijderen.
  • UV Gel Polish Remover NEONAIL - Aceton 50 ml: Vloeistof voor het oplossen en verwijderen van manicure of pedicure.
  • Foil Nail Wraps 100 stuks: Doordrenk het wattenstaafje dat erop zit met remover om de stilering grondig en veilig te verwijderen.
  • Houten stokjes in een set van 10 stuks: Hiermee verwijdert u met succes de productresten die op de nagels zijn achtergebleven en verwijdert u voorzichtig nagelriemen.
  • Grijze bootnagelvijl 100/180 NeoNail: Hiermee nivelleert u de nagelplaat en krijgt deze de juiste vorm.
  • NEONAIL nagelriemolie met 15 ml-pipet - perzik: De laatste fase van de manicure, die de nagelriemen hydrateert en voedt.


De Removal Set is altijd goed om bij je te hebben. Het is ook een geweldig geschenkidee voor iemand die thuis gellakmanicures doet. U kunt tenslotte nooit teveel nagelproducten hebben!
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.