Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Intstitute SolutionsNeuro Filler Skin Matrix Renewal
Nachtcrème

50 ml
€ 77,00
€ 1.540,00 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.897479
EffectGladmaken, Zijdezacht
EigenschapAnti-Aging, Revitaliserend, Hydraterend, Voedend, Stimulerend, Regenererend
ToepassingsgebiedGezicht
De Neuro Filler Skin Matrix Renewal Night Cream van Dr Irena Eris is een nachtcrème die het herstel en de vernieuwing van de huid stimuleert.

Het Oligo Transfer™ complex verbetert de communicatie tussen de zenuwuiteinden en de huidcellen waardoor huidveroudering wordt geremd. HyaluSoft Age complex activeert en herstructureert de huid op meerdere niveaus. De huid wordt hier stevig van en krijgt voldoende voedingsstoffen. 

De crème biedt een nauwkeurig anti-rimpeleffect en zorgt dat het gezicht zijn jeugdige vorm en stevigheid terugkrijgt door de schade, veroorzaakt door neuro-veroudering, te herstellen.

De Neuro Filler lijn richt zicht op neuronale huidveroudering. In het Dr Irena Eris Center voor Science and Research hebben biologen, biotechnologen en dermatologen onderzoek gedaan naar huidverzorgingsmethoden die rimpels tegen gaan. Het toonde aan dat door de veroudering van zenuwcellen de samenwerking tussen neuronen en fibroblasten verminderd, wat leidt tot neurotoxinen. Deze neurotoxinen zorgen voor een afname van collageen en elastine, waardoor zichtbare huidveroudering ontstaat. Het herstel van een goede samenwerking is dus cruciaal voor het voorkomen van rimpels.
De neuro Filler lijn zorgt voor een krachtige boost om rimpels op te vullen en beschermt tegen neuroveroudering. Daarnaast zorgt het dat de rijpe huid, die beïnvloed is door hormonale huidveranderingen en dus vatbaar is voor de vorming van rimpels, verkleuring en verslapping van de huid actief wordt behandelt. De Neuro Filler lijn bestaat uit een dag- en nachtcrème en een oogcrème. 
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.