Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Niet vliegen? Shop toch voor vliegveldprijzen! ✈️☀️

Eye
Oogverzorgingsset

15 ml
Adviesprijs€ 24,72
€ 19,52
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.520890
Oog Serum van Hemp Care geeft een aangenaam en fris gevoel aan het oogcontour. Het serum verlicht donkere kringen en opgezwollen ogen. De combinatie van Italiaanse hennepolie, Aloë Vera sap en kamille- en calendula extracten zorgt voor een natuurlijke werking van het oogserum. Het serum smelt, na aanbrengen, meteen weg op de huid en geeft een verfrissend en licht gevoel door de speciale gel die in het serum is verwerkt.

Biologische hennepolie heeft hydraterende en voedende eigenschappen. Het is rijk aan vitamine E, B1 en B2 en omega 3 en 6. Het versterkt de huid, met name de droge huid, waardoor uw huid stralend en fluweelzacht wordt zonder vettig laagje achter te laten.
Biologische kamille en calendula extracten staan bekend om de kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het kamille-extract is rustgevend en heeft een ontstekingsremmende werking wat ideaal is voor een gevoelige huid. Bij gezwollen ogen trekt het de zwelling weg en donkere kringen worden opgehelderd. Het Calendula-extract geeft zachtheid aan het oogcontour en heeft ook een positief effect op gezwollen ogen en donkere kringen.
Biologische Aloë Vera sap heeft verfrissende en kalmerende eigenschappen, daarnaast heeft het een hydraterende en ontstekingsremmende werking. Het oogserum geeft een aangenaam en fris gevoel aan oogcontour, gaat opgezwollen ogen en donkere kringen tegen en is niet geparfumeerd.
15 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.