Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

ColorLastShampoo
Haar shampoo

250 ml
Adviesprijs€ 17,68
€ 16,15
Je bespaart 8%
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Vrij Van Microplastic
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.938864
LeeftijdAlle Leeftijden
EffectKleurbehoud, Glossy
Consistentiedikvloeibaar
EigenschapBeschermend, Voedend
HaartypeGekleurd Haar
KenmerkenVrij Van Microplastic, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Glutenvrij, Pigment- En Kleurstofvrij, Vrij Van Aceton, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ftalaat-Vrij, Lactose Vrij, Ammoniak Vrij
ToepassingsgebiedHaar

Biolage ColorLast Shampoo - Beschermende shampoo voor gekleurd haar - 250ml

De Biolage ColorLast Shampoo is een beschermende shampoo voor gekleurd haar. De shampoo met extra lage ph-waarde reinigt het haar en de hoofdhuid mild en helpt de haarkleur langer levendig en intens te houden. Het Biologe ColorLast-systeem haalt inspiratie uit de anti-vervagende eigenschappen van de orchidee, die het haar beschermt, de vochtbalans herstelt en het haaroppervlak egaliseert voor een extra rijke en sterke kleurintensiteit.

Biomatch: orchidee
Krachtige flavonoïden in de orchidee filteren uv-stralen, zodat de kleur van de bloemblaadjes niet vervaagt.

Key benefits

- Beschermende shampoo voor gekleurd haar.
- Extra lage ph-waarde en vrij van parabenen.
- Reinigt haar en hoofdhuid mild.
- Met beschermende flavonoïden uit orchidee.

Resultaat

Biolage’s ColorLast Shampoo beschermt en verlengt de kleurintensiteit van gekleurd haar. De eerste stap van het ColorLast-systeem reinigt het haar mild en de lage ph-waarde zorgt ervoor dat haar en hoofdhuid niet uitdrogen. De milde shampoo zonder parabenen beschermt het haar tegen kleurvervaging en schade van buitenaf, terwijl hij het haar versterkt en hydrateert. De zeer milde ColorLast Shampoo is ook geschikt voor kwetsbaar ongekleurd haar.
250 ml


Duurzaamheid

Samen kunnen we beauty duurzaam maken

Ingredient story

Ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van formules wordt altijd rekening gehouden met het verleden, het heden en de toekomst. De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen en transparantie is altijd de prioriteit.

Milieuvriendelijk

Productie

De primaire productiefaciliteit die wordt gebruikt om Biolage producten te ontwikkelen is 100% CO2-neutraal, draait op zonne-energie en draait op het Zero Waste principe.

Onze footprint

Plastic Belofte

Minimaliseren van onze impact op plastic is een prioriteit. Voor elke verpakking wordt de hoogst mogelijke hoeveelheid gerecycled plastic gebruikt. Sinds 2015 bestaat elke verpakking voor 95% uit PCR.

Jouw nieuwe favoriete duo!

ColorLast Shampoo & Treatment Pack

Zorg ervoor dat je jouw haarkleur beschermt, voor iedere kleur! Harde UV-stralen kunnen jouw haarkleur beschadigen, waardoor deze vervaagt en verkleurt.

Onze tip:
Gebruik de Biolage ColorLast shampoo, deze is veilig voor gekleurd haar om het mild te reinigen zonder het haar van kleur te vervagen. Verwen je haar één keer per week met het ColorLast Deep Treatment Pack om gekleurd haar onmiddellijk te herstellen en veel glans te bieden.

BIOLAGE

BEAUTIFUL HAIR. BEAUTIFUL PLANET.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.