Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

SKINthings Skin Refiner Home (GM-V2.0)
Verzorgingsaccessoires

Adviesprijs€ 399,00
€ 315,21
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.026077
BedrijfsmodusOplaadbare Batterij
Product typePen
ToepassingsgebiedGezicht

Apparaat voor cosmetische microneedling thuis

De Skin Refiner Home is het ideale apparaat voor een zachte kennismaking met cosmetische microneedling thuis, met verminderde intensiteit.

De Skin Refiner Home (GM-V2.0) is een fantastisch schoonheidsmiddel van SKINthings voor de effectieve en comfortabele cosmetische behandeling thuis. Door middel van fijne naaldstimulatie bevordert het Skin Refiner Home de pseudo-herstelmechanismen op het huidoppervlak zonder de opperhuid te beschadigen, waardoor de dichtheid en elasticiteit van de huid wordt ondersteund. Met elke toepassing ziet het er fijner, steviger en ook voller en dichter uit, het wint aan soepelheid en frisheid. 

Met elke toepassing ziet het er fijner, steviger en ook voller en dichter uit, het wint aan soepelheid en frisheid. Bovendien is het optimaal voorbereid op verzorgingsproducten waarvan de actieve ingrediënten nu hun werking optimaal kunnen ontplooien. 
Inbegrepen in de levering
een Skin Refiner home (GM-V2.0)
een oplader
gebruiksaanwijzing
twee vervangende hulpstukken


Na aanschaf van dit product kun je gratis een gelijkwaardig oud product naar ons retourneren. Lees hier hoe dat werkt!Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.