Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

Lip 14
Lippenseel

1 stuk
Adviesprijs€ 17,90
€ 15,00
Je bespaart 16%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.044228
PenseelhaartypeSynthetisch Haar
Geschikt voorLip Kleur
Product typePenseel
ToepassingsgebiedLippen
Een vergrendelbaar lippenseel van NEO Make Up, geschikt voor het aanbrengen van alle soorten lippenstift en lipgloss, zorgt voor een perfecte accentuering van de lipcontouren. Het is gemaakt van synthetische haren in een vorm die het aanbrengen vergemakkelijkt. Dankzij de dop kan het penseel gemakkelijk in de tas worden opgeborgen, zodat het beschermd blijft tegen vuil en beschadiging.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
De lippen zijn een uniek uithangbord van iedere vrouw. Ze verleiden met hun schoonheid en trekken de aandacht. Perfecte make-up kan verblindende charme naar voren brengen. Wat als dit unieke effect kan worden versterkt? Vind een manier om de vorm van uw lippen te benadrukken!

Het professionele, sluitbare lippenseel Lip Brush 14 is perfect voor het aanbrengen van alle soorten lippenstift en lipgloss en zorgt voor een perfecte dekking van de hele mond. Dankzij de synthetische haren en de enigszins ovale vorm zorgt het voor een snelle en nauwkeurige verdeling van de cosmetica zodat u kunt genieten van perfect benadrukt lipcontouren. Het penseel sluit automatisch, zodat het beschermd blijft tegen beschadiging en vuil. Hierdoor zal de accessoire u lang van dienst zijn!

Overtuig uzelf hoe gemakkelijk het is om het extreem verleidelijke, perfecte lippen te verkrijgen.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.