Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

Eyeshadow Small Ball 12
Oogschaduwpenseel

1 stuk
Adviesprijs€ 18,90
€ 15,00
Je bespaart 20%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.044224
PenseelhaartypeNatuurlijk Haar
Geschikt voorOogschaduw
Product typePenseel
ToepassingsgebiedOgen
Penseel voor ooglid-make-up. Perfect voor het borstelen van schaduwen en de randen ertussen, waardoor het effect van een subtiele kleurovergang ontstaat. Het maakt ook een effectieve kleurencombinatie mogelijk om de indruk te wekken van een subtiele oogmake-up. Dankzij de natuurlijke haren is het penseel ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
Nu kunt u voor elke gelegenheid de perfecte make-up creëren! Bereik het sensationele effect dat u normaal krijgt bij een bezoek aan een professionele schoonheidssalon! Koop een hulpmiddel waarmee u uw doel kunt bereiken en geniet van een spectaculaire afwerking!

Het penseel Eyeshadow Brush Small Ball 12 is perfect voor het mengen van schaduw, waardoor een vloeiende kleurovergang gegarandeerd is! Bovendien zorgt het voor een nauwkeurige verdeling van de cosmetica, een nauwkeurige combinatie van verschillende tinten en het gemakkelijk en snel benadrukken van het onderste ooglid met kleur. Zo kunt u een make-up aanbrengen di is afgestemd op uw schoonheid en de situatie! Dankzij de hoogwaardige, natuurlijke haren is het penseel eenvoudig in gebruik en aangenaam voor de zeer gevoelige huid rond de ogen!

Creëer uw perfecte kit make-up-accessoires met NEO Make Up!
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.