Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

Blush Slant 07
Blushpenseel

1 stuk
Adviesprijs€ 27,90
€ 25,00
Je bespaart 10%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.044219
Een penseel van NEO Make Up, speciaal voor een blush, gemaakt van natuurlijke haren, dat zelfs werkt bij mensen met een extreem gevoelige huid. Door zijn schuine vorm kan het de jukbeenderen perfect benadrukken.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
Perfect benadrukte jukbeenderen zijn een vast onderdeel van een perfecte gezichtscontour. Ze vormen ook de oplossing voor het verkrijgen van een verfrissende en stralende teint. Om een verbluffend effect te bereiken, heeft u een betrouwbare blush nodig die goed is afgestemd op uw type schoonheid. Het aanbrengen van dergelijke cosmetica zou echter niet mogelijk zijn zonder een professioneel penseel.

Met de Blush Brush Slant 07 kunt u het product gelijkmatig aanbrengen over het gezicht. Als resultaat kunt u genieten van perfect benadrukte jukbeenderen en een natuurlijke, oogverblindende make-up! Dankzij de zachte, natuurlijke haren is deze borstel perfect voor mensen met een gevoelige huid. De Blush Brush Slant 07 voldoet aan de verwachtingen van elke gezicht, zelfs het meest veeleisende!

Geef uw gezicht een subtiele gloed.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.