Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

Powder 04
Poederpenseel

1 stuk
Adviesprijs€ 29,90
€ 25,00
Je bespaart 16%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.044217
PenseelhaartypeGeitenhaar
Geschikt voorPoeder
Product typePenseel
ToepassingsgebiedGezicht
Gemaakt van natuurlijke, zachte haren en perfect voor alle losse en geperste poeders. Dankzij de juiste profilering kan de make-up gelijkmatig worden verdeeld zonder strepen of vlekken achter te laten.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
Zelfs een perfecte make-up zou zijn charme verliezen zonder het juiste poeder. Elke vrouw moeder een poeder in huis hebben dat bij de behoeften van haar teint past. U moet eraan denken om de cosmetica gelijkmatig over het gezicht te verdelen om het beste effect te verkrijgen. Heeft u hier een oplossing voor?

Met de Powder Brush 04 kunnen zowel losse als geperste poeders worden aangebracht. Het resultaat is de prachtige afwerking waar u van droomt! Dankzij de natuurlijke haren en de geprofileerde vorm verdeelt het penseel de cosmetica nauwkeurig over het hele gezicht, zonder strepen achter te laten. Met het penseel kunt u poeder ook op moeilijk bereikbare plaatsen aanbrengen!

De Powder Brush 04 is de oplossing voor een perfecte afwerking van de make-up. Overtuig uzelf hoe gemakkelijk dit te bereiken is!
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.