Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

Pro Cream Brow Maker
Wenkbrauwgel

5 ml
Adviesprijs€ 14,50
€ 12,00
Je bespaart 17%
Op voorraadGeen verzendkosten
Palmolievrij
Vrij Van Parabenen
Conserveermiddelen Vrij
Art-Nr.044130
KleurDark Brown 02
DekkingMedium
EffectCompact
ConsistentieCrème
FinishGlanzend
EigenschapVormgeven, Vaststelling
KenmerkenPalmolievrij, Vrij Van Parabenen, Conserveermiddelen Vrij, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
Product typeSmeltkroes
ToepassingsgebiedWenkbrauwen
Een professionele, blijvende, efficiënte pommade voor wenkbrauwmodellering van NEO Make Up. Het benadrukt perfect de oogrand. Het zorgt voor een nauwkeurige profilering van de wenkbrauwboogvorm en het aanvullen van ontbrekende haren. Door de zeer hoge pigmentatie van de pommade is een kleine hoeveelheid voldoende om een bevredigend effect te verkrijgen. De zijdeachtige textuur van het product laat zich perfect verdelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een overdreven look. Bovendien voegt de pommade glans toe en temt hij warrige wenkbrauwen.

Wat kan het product voor u betekenen?

De wenkbrauwen vormen de natuurlijke oogrand. Ze versterken hun charme en geven de blik extra karakter. Het is belangrijk om ze goed te verzorgen, omdat het de wenkbrauwen zijn die een unieke gezichtsversiering geven.

Dankzij de pommade Pro Cream Brow Maker geeft u een nauwkeurige vorm aan uw wenkbrauwboog en versterkt u het effect va uw oogmake-up. Bovendien vult u ontbrekende haren perfect aan en benadrukt u de oogcontouren. De productconsistentie maakt niet alleen de verdeling gemakkelijk, maar helpt ook om verwarde en weerbarstige haren te ordenen en te laten glanzen!

Benadruk de kleur van uw wenkbrauwen en geef ze een precieze vorm! Geniet van mooie en goed verzorgde haren die het unieke karakter van uw blik versterken!

Het resultaat: Een nauwkeurig geprofileerde, volle wenkbrauwboogvorm.

Het product is PETA-mensen voor de ethische behandeling van dieren gecertificeerd.
Dark Brown 02


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.