Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Greater Look

75 ml
€ 31,80
€ 22,26
€ 29,68 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.999999
Greater Look Face Moisturiser van House 99 zorgt ervoor dat de huid minder glimt en van nature straalt. Een moisturizer moet volgens House 99 echter meer doen dan louter hydrateren. Greater Look verstevigt de huid ook en doet wonderen voor een gevoelige en geschoren huid. De textuur is vederlicht en laat een fris gevoel na op het gelaat. Greater Look is de enige moisturizer die u nodig hebt.

Wat dit product zo uniek maakt:
Een simpele, alles-in-één moisturizer voor mannen die perfect belichaamt hoe verzorgingsproducten voor mannen bij House 99 worden benaderd. De samenstelling met meervoudige werking hydrateert niet alleen maar verstevigt de huid ook, zelfs na het scheren. Greater Look voelt licht aan, hydrateert intens en maakt resoluut komaf met een glimmende huid.

Geïnspireerd door David Beckham:
House 99 liet zich inspireren door de levensstijl en de hectische dagen van David Beckham en ontwikkelden speciaal voor mannen een moisturizer voor het gelaat die de huid niet alleen hydrateert maar ook doet stralen zonder te glimmen. De samenstelling met meervoudige werking verstevigt de huid en doet wonderen voor een gevoelige en geschoren huid.

Belangrijke bestanddelen:
Verrijkt met proteïnerijke, verkwikkende en verzachtende spirulina- en quinoaextracten voor een gezonde en zachte huid die er de hele dag fantastisch uitziet. Glycerine, vitamine E en salicylzuur versterken de werking.
75 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.