Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

ClassiquePin-Up
Eau de parfum

100 ml
€ 110,07
€ 82,55
€ 82,55 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.432205
Jean Paul Gaultier heeft Classique Pin-Up gemaakt met een sterke aantrekkingskracht. Een intrigerend en verslavend parfum. Een damesparfum met oranjebloesem met de zoete tonen van heemst zorgt voor glamour en vermengt zich met de lustopwekkende frisheid van gember en citroen. Pure verleidelijkheid met amber en vanille als basisnoten. Een damesparfum dat speelt met het contrast tussen charme en brutaliteit, waarvan het aroma doet denken aan een vrouwelijke ster op de rode loper.

Classique Pin-Up van Jean Paul Gaultier: een ster is geboren met deze bloemige Eau de Parfum! De sfeer van Hollywood! Jean Paul Gaultier tovert een nieuw limited edition parfum uit zijn legendarische blik: het de damesgeur Classique Pin-Up Eau de Parfum. Een parfum die fonkelt in de schijnwerpers, bezaaid met roze glitters. De vrouwelijkheid van deze geur vermengt de fantasie van een Hollywooddroom met een schaamteloos glamoureuze, verrukkelijke sensualiteit. Laat de show beginnen!

DE GEUR:
Ontdek de bloemige geur van Classique Pin-Up Eau de Parfum van Jean Paul Gaultier:
Topnoten: gember
Hartnoten: oranjebloesem & heemst
Basisnoten: vanille & ambergrijs

DE FLACON:
Een flacon die bekleed is met licht. Voor deze nieuwe limited edition is de beroemde Classique-buste getooid met een strapless roze glitterjurk als van een pin-upgirl, waarvan het decolleté zowel spectaculair als sensueel is. Als een vrouw met perfecte rondingen. Haar hals wordt gevormd door een verstuiver met de glans van goud. Onder de lichtjes van Parijs twinkelt de eeuwige charme van een Hollywoodster.

DE VERPAKKING:
Ontdek de wereld van een Hollywoodster. Het doek gaat op voor de nieuwe Classique Pin-Up Eau de Parfum van Jean Paul Gaultier. Versierd met roze glitters en verguld met glamour: het beroemde blik presenteert met trots de entree van een onweerstaanbare pin-upgirl. De naam is aangekondigd in rode vintage letters, als de hoofdact op een oude affiche. Een grandeur die nu al is gedecoreerd met de beroemde Hollywood Walk of Fame-ster.

ONTDEK ALLE GEUREN VAN CLASSIQUE:
Classique Pin-Up – Eau de Parfum Limited Edition – een bloemig en weelderig parfum met oranjebloesem.
Classique - Eau de Toilette - een Oriëntaals Bloemig parfum met gember.
La Belle – Eau de Parfum – een Oriëntaals groen parfum met peer
Classique - Essence de Parfum - een Oriëntaals Houtachtige Bloemig parfum met kruidige room.
Classique - Eau de Parfum - een Oriëntaals Bloemig parfum met Siciliaanse mandarijn.
100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.