Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Le MaleAviator
Eau de Toilette

125 ml
€ 97,96
€ 73,47
€ 58,78 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.432204
Stijg op en verken de hemel met Le Male Aviator van Jean Paul Gaultier, de nieuwe limited edition Eau de Toilette. Het nieuwe houtachtig en aromatisch parfum Le Male Aviator, in militaire gestreepte trui, reikt naar de sterren en belichaamt een vrije geest. Gedragen door de vleugels van ambitie, met lef achter de stuurknuppel: de houtachtige kracht van deze herengeur doet zich verleidelijk gelden. Le Male Aviator Eau de Toilette is klaar om toe te treden tot de legende van de heroïsche Jean Paul Gaultier-parfums.

Le Male Aviator, de krachtige bedwelming van een aromatisch, houtachtig parfum. Onder bevel van de frisheid van bergamot en de levendige energie van viooltjes- en geraniumblad onderstreept deze nieuwe, mannelijke geur van Jean Paul Gaultier zijn verslavende sensualiteit met de zoetheid van tonkabonen. Een geschiedenis van verleiding en elegantie, vol contrasten, die een houtachtig spoor van ambitie in de lucht achterlaat.

DE GEUR:
Ontdek de houtachtige geur van Le Male Aviator Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier:
Topnoten: bergamot
Hartnoten: viooltjes- & geraniumblad
Basisnoten: tonkaboon

DE FLACON:
Le Male Aviator van Jean Paul Gaultier, een piloot in een militair gestreepte trui. Een sportief torso en een gestreepte trui als militair uniform: de nieuwe geur Le Male Aviator in limited edition is de perfecte vertolking van alle mannendromen. Let op, turbulentie is gegarandeerd in de verleidingszone! Deze onverschrokken piloot is bekroond met de elegantie van Jean Paul Gaultier, die dit parfum de legendarische charme van een beroemde vliegenier schenkt.

DE VERPAKKING:
Een militaire verpakking voor het nieuwe jachtvliegtuig van Jean Paul Gaultier. Welkom in de razendsnelle kist van de nieuwe herengeur Le Male Aviator Eau de Toilette. Deze stijlvolle vliegende held neemt zijn intrek in het blik van Jean Paul Gaultier. Op zijn post, in gezelschap van een sexy stewardess, maakt het parfum Le Male Aviator Eau de Toilette een spectaculaire entree met zijn kaki outfit, verchroomde badge en gouden ster.

ONTDEK ALLE GEUREN VAN LE MALE:
Le Mâle Aviator – Eau de Toilette – een houtachtig aromatisch parfum met bergamot.
Le Mâle - Eau de Toilette - een Fougère Oriëntaals parfum met munt.
Le Beau – Eau de Toilette – een Houtachtig Aromatisch parfum met kokoshout.
Le Mâle - Essence de Parfum - een Oriëntaals Leder en Houtachtig parfum met bergamot.
Ultra Mâle – Eau de Toilette Intense - een Oriëntaals Aromatisch parfum met zwarte lavendel."
125 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.