Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Clinique iDGevoelige Huid - Irritatie

Dramatically Different Moisturizing Lotion+
€ 57,18
€ 45,74
€ 36,59 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
+ cadeau
Art-Nr.065633
De nieuwste skincare revolutie : maak zelf uw persoonlijke, custom-blend huidverzorging met Clinique iD. Clinique iD hydrateert en verzorgt de huid en is verkrijgbaar in vijftien unieke combinaties. Kies eerst uw Hydration Base en vervolgens één van de vijf Active Cartridge Concentrates op basis van uw specifieke huidbehoefte om uw eigen, persoonlijke Clinique iD Custom Hydrator samen te stellen.

Stap 1:
Kies de Dramatically Different™ Moisturizer Hydratatie Basis afhankelijk van huidtype de voorkeur qua textuur.
- Dramatically Different™ Hydrating Jelly: deze gloednieuwe, lichte en frisse waterachtige textuur is geschikt voor alle huidtypes.
- Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+: een van de meest geliefde Clinique formules en texturen ter wereld. De zijdeachtige verzorging is geschikt voor de zeer droge tot droge-gecombineerde huidtypes.
- Dramatically Different™ Oil-Control Gel: een lichte, lotion-gel textuur die helpt de vettere huid in balans brengen en verfrissen. Perfect voor combinatie- vette tot vette huidtypes.
- Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel: een lichte BB-gel die zorgt voor een 8 uur lange olievrije hydratatie, plus een natuurlijke stralende teint .

Stap 2:
Kies dan uw Active Cartridge Concentrate waarbij u uitgaat van uw grootste huidzorg. Iedere cartidge bevat een hoog gehalte pure, geconcentreerde actieve ingrediënten die een speciale huidzorg behandelen.

Over de groene cartridge:
- De groene cartridge bevat pure, geconcentreerde percentages Lactobaccilus gist en andere actieve werkstoffen die de gevoelige huid kalmeren en verzachten.
- Het probiotische gist helpt het natuurlijk weerstandsmechanisme van de huid verbeteren in de strijd tegen vijanden van buitenaf en helpt zo de huidconditie in balans houden.
- Vermindert effecten van irritatie, omdat het de huid kalmeert met White Leaf Tea Extract, Yeast Extract, Licorice Root Extract (Dipotassium Glycyrrhizate), Algae Extract (Hypnea Musciformis), Red Seaweed Extract (Gelidiella Acerosa Extract) en Phyosphingosine.
- Geeft het energiegehalte van de huid een boost om zo het huideigen herstelmechanisme te ondersteunen met caffeïne, taurine, Polygonum Cuspidatum Root Extract en Saccharomyces Lysate Extract.

Let op: de producten worden geleverd inclusief de cartridge.
Dramatically Different Moisturizing Lotion+

bij € 49,- aan Clinique.*

* Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.