Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis staaltjes  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Natural Mineral Eyeshadow & Eyebrow Kit
Make-up set

12 g
€ 42,55
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Palmolievrij
Art-Nr.628442
KleurLight Earth
DekkingMedium
ConsistentieCompact
Huid typeGevoelige Huid
FinishNatural
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Palmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Veganistisch, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij, Clean Beauty
De Miild Mineral Multi Eyekit is gemaakt van alleen de zuiverste mineralen. Alle drie de kleuren zijn mat en kunnen daarom zowel voor de wenkbrauwen als als oogschaduw worden gebruikt. Uw wenkbrauwen spelen een grote rol bij het vormen en creëren van diepte in uw gezicht. Samen zorgen de wenkbrauwen voor harmonie in uw gezicht en geven ze u een mooie oogcontour. Gebruik bij het contouren van uw wenkbrauwen een schuine borstel en blijf altijd in het midden van de wenkbrauw en borstel zo naar het uiteinde van de wenkbrauw. Gebruik de rest van de kleur op de kwast aan het begin van de wenkbrauw. Als u een opvallendere wenkbrauw wilt, voeg dan meer kleur toe aan het begin van de wenkbrauw.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
Light Earth


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.