Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Blue Therapy Red Algae Uplift
Gezichtsverzorging

1 stuk
€ 76,52
€ 68,87
€ 68,87 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.533577
LeeftijdAlle Leeftijden
EffectGladmaken
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapBeschermend, Regenererend, Zorgzaam, Verstevigend
Product typeDoos
ToepassingsgebiedGezicht, Ogen
Werk op drie van de belangrijkste zichtbare tekenen van huidveroudering (rimpels, vlekken en slappe huid) met deze complete Blue Therapy Red Algae anti-aging verzorgingsroutine voor het gezicht van Biotherm. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Deze geschenkset bevat de volgende anti-aging verzorgingsroutine:
  • Blue Therapy Red Algae Uplift Anti-Aging Crème 50 ml: De kracht van rode algen in een unieke liftende rooskleurige crème, Blue Therapy Red Algae Uplift. Deze dagelijkse anti-aging gezichtsverzorging verstevigt de huid en pakt rimpels en pigmentvlekken aan. Omhul de huid met deze romige frisheid voor een plezierige sensatie en zichtbare transformatie: onmiddellijk een gladde, zijdezachte en gehydrateerde huid, stralend met subtiele roze schitteringen. Dag na dag, geherdefinieerde contouren en een natuurlijke gelifte huid.
  • Life Plankton Elixir Serum 7 ml: Ontdek het regenererende serum Life Plankton™ Elixir, geïnfuseerd met ons exclusief ingrediënt Life Plankton™, voor een stralende huid en zichtbaar verminderde tekenen van veroudering onafhankelijk van uw leeftijd of huidtype!
  • Blue Therapy Eye Oogverzorging 5 ml: Biotherm heeft zijn definitie van de oogcontour uitgebreid tot de hele oogzone om op deze manier - voorbij kraaienpootjes en wallen - een bijdrage te leveren aan het tegen gaan van rimpels, donkere kringen en verlies aan stevigheid.
  • Blue Therapy Night Nachtcrème 15 ml: Ochtend na ochtend, is de huid zachter bij het ontwaken: fijne lijntjes vervagen, de poriën lijken kleiner en de huid lijkt steviger.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.