1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Hair Restoration Foam
Haarmousse

150 ml
Beste prijs
€ 89,95
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.530242
ConsistentieSchuim
HaarkleurAlle Haarkleuren
EigenschapVoedend, Anti Haarverlies
HaartypeAlle Haartypes
KenmerkenClean Beauty
Product typePompfles
ToepassingsgebiedHaar

Hair Restoration Foam van Tomorrowlabs
Het huidvriendelijke Hair Restoration Foam is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen voor gebruik bij erfelijke haaruitval. De innovatieve formule van het Hair Restoration Foam is ontwikkeld op basis van [HSF]-technologie met werkzame stoffen en is bedoeld om te werken waar dun en breekbaar haar speciale ondersteuning nodig heeft: bij de wortels. Dankzij zijn aangename textuur kan het schuim snel en gemakkelijk met uw vingers op de aangetaste plekken van de hoofdhuid worden aangebracht en is het ideaal voor korter of licht haar. De [HSF]-technologie van Tomorrowlabs is gebaseerd op een cellulair mechanisme, voor deze ontdekking waarvan de Nobelprijs voor de Geneeskunde 2019 werd toegekend aan drie toponderzoekers uit de VS en het VK. Hiermee zou de celregeneratie van de haarwortels worden gestimuleerd. In haarmodelstudies heeft de [HSF]-werkzame stof zijn celgroeibevorderende eigenschappen al bewezen bij een onderzoek van de haarzakjes. De [HSF]-werkzame stof wordt aangevuld met een bekroonde combinatie van werkzame stoffen van GDHQG, EGCG2, glycine en zink. Deze combinatie van werkzame stoffen heeft in vitro, in vivo en ook een klinische gouden standaardstudie aangetoond dat het de haargroei en haardichtheid aanzienlijk kan verhogen.

* Tot grote tevredenheid van de gebruikers.
 

  • Haarschuim met [HSF]-technologie met werkzame stoffen, geïnspireerd door Nobelprijsonderzoek
  • Om de toevoer van voedingsstoffen naar de haarwortels te bevorderen
  • Ontwikkeld voor gebruik bij erfelijke haaruitval en dunner wordend haar
  • Ideaal voor gebruik met korter of lichter haar
  • Voor mannen en vrouwen
  • Volgt een strikte "Clean Beauty"-benadering (vrij van microplastics, minerale oliën, PEG's, enz.)
  • Geproduceerd zonder het gebruik van dierproeven
  • Made in Germany


Topfeiten over de Hair Restoration-verzorging dankzij het vervatte complex met werkzame stoffen:*

  • Aanzienlijke toename van de haardichtheid*
  • Relevante vermindering van haaruitval*


*Bukowiecki J. et al. "HIF-1α-stimulatoren functioneren in gelijke mate als toonaangevende middelen tegen haarverlies bij het verbeteren van de groei van de huidpapillen" (wordt momenteel beoordeeld in Skin Pharmocology and Physiology);
Complex van werkzame stoffen van GDHQG, EGCG2, glycine en zink. Getest op 26 mannelijke vrijwilligers tussen 18 en 70 jaar met een mate van haarverlies van III tot IV zoals bepaald op de Norwood Hamilton-schaal. De klinische studie werd in 2014 uitgevoerd door Induchem AG op een placebogecontroleerde, gerandomiseerde en dubbelblinde manier met behulp van phototrichogram-metingen om de toename in haardichtheid en hoeveelheid onder controle van een dermatoloog te bepalen.
Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.

150 ml